31 juli

Jobbat 9-18 idag, nu är jag trött (A) Efter jobb hämtade mormor och morfar mej, Amanda har nämligen kalas idag :) Så just nu kränger jag prinssestårta.
Imorgon börjar jag halv 9, oj oj hur ska jag orka gå upp? Innan var jag alltid morgonpigg, men vad hände liksom? Vart tog det vägen? hahaha.
Längtar tills imorgon halv 2, för då slutar jag och då ska jag hem och SOVA ! börjar bli förkyld eller ngt, känner mig helt svag i kroppen och nyser hela tiden.


30 juli

Idag är det torsdag, jag är ledig, och turen var på min och älsklings sida för han är också ledig idag :D Just nu håller han på att göra gulasch soppa/gryta :)
Sen om jag får bestämma s¨får det bli en runda till IKEA :) behöver en skohylla, en lampa och en hylla till duschen. Får väl se vad vi hittar på. SKönt att vara ledig idag iaf ! Behövde det, sov till 12, hahaha. Kändes både skönt och onödigt, dumt att sova bort den enda lediga dagen vi har. Men men nu är vi båda rejält utvilade.


Köket

köket

k

fidelie


Såhär ser vårt kök ut :)

gamla fest bilder

f 

p

p

-

Glömde ju skriva innan.

I lördags jobbade jag till halv två, sen körde jag hem och hämtade älskling, vi fixade lite, han klippte gräsmattan och jag tittade mest på (A) Sen köpte vi bakelser och körde hem till mormor&morfar och fikade, det var väldigt mysigt. Sen körde jag och babe in till stan och festivalen en snabbis, inget speciellt tycker jag, bara en massa som super, vilket är helt onödigt tycker jag, vi käkade lite, jag åt langos och babe åt fläskastek i bröd, sen delade vi på en fireterad banan med glass, mysigt att bara strosa runder och mysa, hand i hand ;)
Sen när vi körde hemåt körde vi inom MAXI och handlade, vi gick där med vår kundvagn, som värsta gamla gifta paret, hahaha, vi passade på att köpa några nya blommor till lägenheten, en passionsblomma och en solros :) När vi kom ut började det ösregna, inte lite heller, så vi blev genomblöta, innan vi körde hem, åkte vi och matade mammas getter och Laban.
Vi har fixat i köket också, jag köpte ju lite nya grejor till köket med mormor häromdagen.
I söndags kom älsklings föräldrar och käkade frukost, nya bullar och massor av gott pålägg. På eftermiddagen gick jag och babe en lång runda i hamnen, det blåste väldigt mycket, men vi hade roligt ändå. Sen hem och käka lunch och mysa lite, sen körde jag älskling till bussen, han började jobba 16. Sen hem och fixa lite, sen körde jag en sväng till hjälmshult, mamma, pappa och Amanda har ju varit och campat så nu hade som kommit hem, vi åkte till Jeanette för att Amanda skulle visa när hon körde sin cross, en röd honda med nummer 88, det har hon valt själv, och hon är så duktig när hon kör, gullunge !



:)

Nu har jag lagt in alla mina kläder, fint blev det. Jag har även gjort vid vid mitt smink och organiserat mina smycken, mycket bättre nu tycker jag. Tänk om jag hade haft en walk-in closet, Åhhh värsta drömmen! vill ha vill ha vill ha !
Idag när jag fönade mitt hår använde jag goldwells luxury affair, det är en kräm som ger glans, den är kanon! Nu känns mitt hår så mjukt och glansigt. Den kan jag verkligen rekomendera till er som har långt hår. Näe, nu är jag helt slut, ska krypa upp i soffan och vänta på att älskling ska komma hem. Saknar honom :( men på torsdag är vi båda lediga, LYX!

hår

Brunett




Så nu har jag äntligen fotat håret :) Såhär ser det ut nu, plus att jag köpte tröjan och hårbandet på gina idag efter jobb. Jgag och Åsa tog en snabb shoppingtur. Trevligt. Nu har jag precis lagat middag till mej, tortilla bröd fyllda med köttfärs och ost, sen gratinerade jag dem i ugnen, gjode en sallad och dressing till :) Men jag känner mej inte så hungrig, hmm.
Idag fixade Åsa till mit hår ordentligt, tonade det en gång till , med 6MB, kanon blev det ! Sen klippte hon det också, behövdes verkligen. Så nu är jag ny snoffsad ;) Aldrig fel att piffa till det lite ;D
Nu ska jag lägga in kläderna dör uppe, sen blir det soffan :) kanske en bra film.

-

:'(

torsdag

Igår var jag med mormor på väla, jätte mysigt ! Såklart shoppade jag en del (A) så nu blir det vatten och bröd tills löning ;) Jag köpte bla. ett par jeans och lyckligt överraskad blev ju jag när jag fick på mej ett par i strl. 27. Super snygga var dem ! Jag köpte även ett linne, en tunika, en jacka/kotfa och en bikini underdel. Super nöjd blev jag men inte min plånbok ;) Sen fikade jag och mormor, varm fuccacia, standard. Träffade öven Figge vilket var väldigt länge sedan sist. Var även inom hemtex där det var rea, så nya tallrikar, två skålar och lite annat till lägenheten :)

Idag har Juliana tonat mig :) så nu har jag chokladbrunt svall ;) SÅÅÅ nöjd, kände att de ljusa var lite tråkigt och gammalt. Så vi började med att förpigmentera mej med 6K och sen själva toningen blandade vi 5N och 5BG :) tog en evighet att applicera med tanke på mina extensions :p Bild kommer när jag får tummarna loss, hahaha.

Nu är jag iaf på jobb, har precis haft en klippning, jätte trevlig kund :) Så nu väntar jag mest på att klockan ska bli 18 så jag slutar.



-

Äntligen är min garderob fixad :D inte en dag för tidigt ! nu ser man faktiskt mer än bara en hög med olika kläder, nu ligger dom i fina, prydliga högar :) Fast jag skulle gära vilja ha mer häng-utrymme. Lättare när kläderna hänger tycker jag. Nu ska jag locka håret och sminka mej :)


-

Nu har jag haft "skönhetsvård" rakat benen, peelat ansiktet, fixat fossarna och smort in mig med brun-utan-sol :) fin fint ska det vara ;)
Jag provade en ny peeling till ansiktet, den var från mjuk&skön facescrub med nötter, och den var faktiskt helt okej, luktade gott och jag blev mjuk av den :) för det är ju bra att peela sig innan man smörjer sig med BUS, annars blir der lätt flammigt.
Nu MÅSTE jag städa min stackars garderob och min bil, ser förjävliga ut !! önska mej lycka till ;)

22 juli

Idag är jag super lycklig :) jag är ledig ! Bara solen som fattas. Får se hur jag skaspendera min dag,älskling jobbar hela dagen.
Igår körde min famlilj för att campa i blekinge, första året jag inte är med :( Känns helt fel, och jag hade så gära velat följa med, men jag jobbar :( Och imorgon fyller Amanda 11 år, jag får gratta henne när dom kommer hem.
Igår var jag duktig och lagade middag ;) finns inget tråkigare än att laga middag till bara sig själv. Det blev iaf flygande jacob, väldigt enkelt och gott ! Man bara pillar en grillad kyckling, lägger det i en ungsform, vispar grädde, blandar i chili sås, mycket enligt mej. Sen skivar man bananer och lägger på kyclingen och sen häller man över chili-grädden och sätter in det i ugnen :)
Nej, nu ska jag sätta lite fart, ska fixa lite saker, sen träffa mormor, får se om vi hittar på något roligt :)en liten tur till helsingör hade varit skoj :)


...

..........

nattuggla

Nattugglan jag är förtfarande uppe, var med min familj och Jeanettes på Torino i hbg och käkade pizza innan, smarrigt. Jag har även hunnit stor städa och handla :) Bara min satans garderob kvar nu, skulle behöva lite bättre förvaringsgrejs, får se hur bra min lön blir om jag har råd med en liten tripp på ikea ;) hahaha.
Får föröka röja i garderoben ordentligt imorgon, har redan två kassar med kläder som jag aldrig använder, blir nog fler imorgon. Varför har jag alldelens för mycket kläder? (A) för jag älskar ju inte att shoppa? ;)
Sov gott alla nattugglor ♥

lördag

Vaknade till av klockan imorse, tänkte lite halv segt, äh jag måste sova lite till så jag satte om min klocka, ligger kvar och halv slumrar ett tag och sen kommer jag på att oj min buss går om 20 min ;o Så jag fick hoppa upp ur sängen snabbt som attan och sätta fart, men jag hann :D
Väl på jobb fick jag käka frukost, hann ju inte hemma, det blev en frukost macka med kalkon och cream cheese från donkan :) Sen börjar jobbet, jag och Juliana fick helt plötsligt fulla listor, väldigt skoj ! Så vi har jobbat häckarna av oss idag :) Aldrig fel. Efter jobb hämtade mamma, pappa och Amanda mej :) Annika och Jeanette är här och fikar. Snart ska jag hem och börja på min väldigt roliga lördags syssla, nämligen att stor städa hela lägenheten, mindre skoj ! Skulle även behöva handla lite, får se hur mycket jag hinner med :) Jag hoppas även på att lite energi och kraft ska infinna sig.
Förresten så gjrode jag två väldigt fina klippningar idag, jag klippte ganska taggigt och flikigt och kort, sen för att nacken skulle bli lite häftigare så skålade jag den, alltså klippte den så att det yttersta på sidorna var längre än det i mitten, fattar ni? :p väldigt fint blev det och både kunderna och jag blev nöjda :D

;)




Från när vi grillade, fy vad kallt det var (A)

fredag

Igår jobbade jag hela dagen, 9-18. Typiskt nog hade varken jag eller Åsa något på hela förmiddagen, sen på eftermiddagen bara pang så hade vi fullt. Så såklart blev vi sena, haha. Efter jobb körde jag hem till hjälmshult, jag och mormor släppte ut hundarna, sen fixade jag mej lite. Åtta hämtade Cleas mej, efter lite omvägar, haha. Vi åkte in till stan, träffade älskling och Tony, vi satt först på Shakespears, sedan rörde vi oss vidare och turade :) Mysigt ! Men dom söp mej under bordet ;) Tequila och drinkar, inte bra ;) ! Efter vi turat en massa gick vi först en sväng till hampan, sedan till SWEA, väldigt skoj ;) Där blev det mer Tequila, inte alls bra ! Sen träffade jag Ida och Seb lite :)
Vid 2 tror jag, tog vi taxi hem, Cleas och André festade vidare med kareoke i vardagsrummet ;) och jag vinglade i säng. Hela världen snurrade !! Som tur var började jag inte jobba förän kl 2 idag, så jag fick ju sova ut. Nu är jag hos mamma, ska snart köra hem tror jag :) Börjar tidigt imorgon, halv 9 ;o det är lugnt, slutar halv 2 , sen ska jag klippa Annika och sen ska jag hem och stor städa ! Det behövs verkligen !!!! Fy för alltså, och vi har knappt varit hemma i veckan, undra vad Fidelie gör när vi inte är hemma ;) hahaha schysst att skylla på katten?


Jag älskar dej André, du är den bästa ! ♥


onsdag

Nu ska jag snart köra till mamma, har precis käkat frulle, knäckemacka med leverpastej och apelsinjuice :)

Ha en bra dag !

Puss ♥



10 månader idag ♥ Jag älskar dej mitt hjärta !

-

Ännu en dag, klockan är mycket och jag borde sova. Men jag sitter här och lyssnar på musik ist. Imorgon ska jag vara hos mamma kl 11, vi ska hämta Karin och sen en sväng på familia, sen kör mamma mej till jobb :) På kvällen ska vi grilla hos mammsen och pappsen :) ska bli mysigt !


tisdag

Så, nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka, ska göra vid mig och sen ska jag dra till bussen och jobb. Sov länge idag, riktigt skönt. Fidelie sitter och knorrar brevid mig, så kelig hon är :) min lilla kise.
André jobbar länge idag, det är inte så skoj, men jag börjar ju sent imorgon också, så jag är nog vaken när han kommer hem :)

pusss♥

<3

Inatt sov jag och älskling hos mamma och pappa. Imorse körde jag älskling till körskolan, när jag gjort det körde jag inom kvantum och köpte nya bullar och jordgubbar, sen körde jag till mamma igen, vi käkade frulle alla :) Sen gjorde jag vid mig, vid 12 ringde älskling, jag och Amanda körde då till höganäs igen, vi käkade lunch med älskling på thai gården, det var sådär gott. Sen körde vi hem till hjälmshult igen, jag hade då väldigt brått, så farfar körde mig till jobb :) Jobb gick bra, hade en kund som hade med sin hund, super duktig vove, en sån krullig med lite rund panna eller hur jag nu ska förklara det, iaf den voven låg i sin korg hela tiden medan vi färgade och klippte. Jag skulle vilja se Rufus, Åke eller Nellie ligga så still :p Nikki däremot hade nog faktiskt kunnat vara så duktig, men hon är ju också min lilla mys-vove. Efter jobb väntade först Åsa med mej, vi snackade lite och skrattade, sen kom mamma, Amanda och älskling, dom hämtade upp mej och vi åkte mot bion :) Vi såg Ice Age 3, hahaha, jag har förvisso inte sett 1an eller 2an. Men jag tyckte den var himla skoj :)
Efter bian, tog vi tåget till Ödåkra och sen bussen till mamma och pappa. Nu sitter jag här, mamma steker korv och Amanda och älskling ligger och ser Beck, jag ska alldelens strax joina dem :)

På återseende ;)

<3

<3

<3

-




Lite tjatig, men jag älskar min balklänning ;)

-

Nu är jag hos mamma och pappa, jag städade och tvättade klart innan :) Så jag tycker jag är grymt duktig ;)
Jag har precis lagt in en massa bilder på datorn här. Får se om jag giter ladda upp några (A)

söndag

Sitter och käkar frukost. risifruti och knäckemacka :) Såklart eftersom jag kunde sova hur länge jag ville idag så vaknar jag 8 ;o varför är det alltid så? Men jag låg kvar och njöt av att vara ledig ändå. Idag vet jag inte vad som händer. Känner mej lite depp. Hmmm. Jag känner för lite förändring. Ähh vi får se..



:)

Så ännu en kväll, jobbade halv nio till halv två, väldigt segt. Jag klippte och färgade Åsa. Fin blidde hon :) Efter jobb hämtade mammsen mej. Jag, mamma, Amanda och Bella åkte till mormor och käkade köttbullar, finns verkligen inget godare! Jag är fortfarande proppmätt ! Nu har jag städat lite, men jag har lite kvar, men det blir nog att ta det imorgon. Får se. Skriver kanske lite mer senare.

puss så länge ♥

lördag

jag är uppe, helt dööö! vill bara gå och läggamej igen. Men jag ska till jobb. Vädret suger och jag är suris. Vet inte varför. Men det går nog över.
Sov gott alla somfortfarande ligger och snarkar...

puss ♥

:)

Nu är det kväll igen, jag har precis ätit. Jag gjorde fylld kotlett med klyftpotatis och sallad :) skillat tycker jag ;)
Jag har satt på en maskin tvätt och röjt i köksskåpet, skulle behöva göra lite mer, men orken räcker inte till. Får hoppas att jag har mer ork imorgon efter jobb. Nu ska jag blanda dippa och skiva morötter och gurka. Myskväll med mej själv, inte väldigt skoj, men det funkar. Ska ändå lägga mej i tid, ska upp ruskigt tidigt imorgon. jobb 8:30-13:30. Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? nej, men det gör jag verkligen ! Att få jobba med människor hela tiden, att få göra dem "fina" och göra det som jag tycker är roligast. Kan det bli bättre?
Idag på jobb så gjorde jag vid en dam i håret, vi pratade och hon berättade att de skulle på begravning och sen vad jag förstod på fest på kvällen, så när vi är färdiga och hon skulle gå så säger jag väldigt glatt -Ha det nu så trevligt! Sen i efterhand fick jag reda på att det var hennes pappas begravning de skulle på, lite klantigt att säga ha det så trevligt ;S Detta har mina arbetskamrater mobbat mej för hela dagen :p

Soffan kallar :) skriv gärna en liten kommentar :)

puss♥


fredag

Väldigt dålig på att skriva här (A) Jag hinner inte med allt jag vill hinna med.
I söndags körde jag och älsklingtill göteborg, vi bodde på super fint hotell :) min snälla farfarfixade det till oss :)
Vi gick på liseberg, åkte karuseller och hade mysigt. I måndags gick vi en sväng inne i göteborg,shoppade lite och sånt. Vill även tillägga att jag körde inne i göteborg, det var en pers ! Men jag klarade det :D  I onsdags jobbade jag, sen hämtade Jeanette och Lukas mej, åkte dit, pappa var där. Vi käkade pizza :) Kos och Ralle började med sina sysslor ;) haha.
Igår jobbade jag också, heldag. Gick rätt så fort :) Sen tog jag bussen hem, mamma och Amanda kom en sväng :) Alltid lika roligt. Älskling fick gå hemfrån jobb för han fick migrän. Jag åkte med mamma och Amanda och handalade. Sen lagade jag köttfärssås och spagetti till middag, älskling blev glad :p
Idag ska jag också jobba, 9-18, hela förmidagen är det full rulle, skoj ;) Ska även luncha med Emma :) trevligt!

Nu ska jag göra vid mig ;) Ha det bra !


pusss♥


sol !

Soligt väder och varmt, kan det bli bättre?


fredag

Så var det fredag :) 3veckor sedan jag tog studenten ;o Idag börjar jag inte förän ett så jag har hunnit dammsuga och slänga in en mackin tvätt :) Nu tror jag att jag ska köra hem till mamma och pappa, bada och sola tills jag ska köra och jobba. På söndag ska jag och André åka till göteborg och bo på hotell ♥ lyxigt värrevill jag lova!
Igår hade vi "päronen" här på middag, André hade gjort en massa god mat och gjort jätte fint! Pappa och Kent var grillmästare ;) Allt var väldigt mysigt och väldigt gott!
Näe, jag blir inte brun av att sitta här och glo. Hejsvejs alla ! ♥

:)

Nu är det bara 25minuter tills jag slutar. Då ska jag skynda mej hem och hjälpa älskling ♥
Jag har passat på att locka mitt hår och göra vid mig nu, här händer inte så mycket och jag står själv. Vi gjorde upp, Annika och jag, hon slutade tidigt idag så börjar jag sent imorgon, schyst chef tycker jag ;D Så förhoppningsvis är det lika fint väder imorgon så att jag kan njuta av förmiddagen på stranden kanske. Idag har jag på mej gröna harems-bralls och ett vitt linne med svart tryck och spets på, känner mej väldigt fin ;) Och så har jag ju lockat håret nu, så det är långt fint. Jag älskar mina extensions ! Och nu när jag haft dem 1 månad har ju plopparna växt ut lite så nu känns det skit bra!! Fast jag tror att sen när jag tar av dem så ska jag klippa mej kort, inte kort-kort men page :) Och sen nån häftig färg på de ;) härligt!! Lite längtar jag.
Vi hörs sen, nu ska jag städa undan det sista.

Kram så länge från lilla mej :)

jobb

Jobbar som en dåre ;) näe inte riktigt. Men jag är på jobb nu iaf, väldigt lugnt. Läste precie mammas och jeanettes bloggar och då kom jag på att jag saknar dom jätte mycket :( vi hinner ju typ aldirg träffas, så jag har gått och blivit lite mamma-sjuk ! Ikväll kommer iaf min famlij hem till mej och älskling, hans föräldrar också. Vi ska grilla :) mys ! Näe nu kan det ju ta och komma in lite folk som vill bli fina i håret tycker jag ;)



RSS 2.0