24 december

God Jul alla ! Nu ska jag köra hem till mina föräldrar och fira en väldigt mysig jul ! :D

21 december

Bara 3 dagar tills julafton :)
Idag hade jag tänkt fixa de sista julklapparna. Ska ta in de sista julpyntet också, jag älskar julen !
Nu ska jag ringa pappa och min syrra och fråga om vi ska åka och handla :)

19 december

ARG ARG ARG. Just nu är jag som lika arg som hulken, förmodligen blir jag snart lika grön också. :@

Jag, bara jag.

fia

14 december

Oj vad dålig jag är på att uppdatera.
I torsdags körde jag till ekeby och min favorit, Emma, stolt blev jag också eftersom jag hittade helt själv. Emma blev lika förvånad när jag helt plötsligt var där utan att hon behövt guida mej. Vi fikade med gott nytt bröd och hon var så snäll att hon tog sig an mitt hår, lite ljusa slingor är ju inte fel. Vi konstaterade att vi träffats mycket på sistone eftersom vi inte hade så mycket att prata om, haha. Jag tycker iallafall det är så mysigt när vi träffas, alltid lika kul ! Efter min lilla tur till ekeby körde jag hem till mamma och Amanda, hon var lite krasslig så vi kollade på mysteriet på Greveholm, det är den lätt bästa julkalendern.
I helgen har jag och mitt hjärtegull varit på Ästad Gård, supermysigt hade vi ! Bastade, drack vin, mös, åt jätte stort och gott julbord, dansade log-dans ;), och hade det bara väldigt bra.



 vi

5 december

Det var riktigt kul igår ! Jag hämtade André och Tobbe när dom spelat innebandy. Hem och käka, jag hade gjort middag. Vi drack lite vin och kollade på johan glans innan vi drog in till stan. Där vi började med att bowla, jag tänker bara berätta att jag är väldigt dålig på bowling, jag är rädd att fastna med fingrarna, haha. Jag kom iallafall sist. Men det var roligt ! En strike fick jag iaf, WIIIHHOO för mej, haha. Sen träffade vi Andrés jobbarkompis Elisabeth, vi drog ner till Tivvan, träffade Martina :)
André dansade med en transa, hahaha ! Som jag skrattade ! Vid halv 3 blev det nattamat ;) hamburgare och nuggets ;) Sen bussen hem som var proppfull !! Störiga människor också, André somnade, tur var att jag var vaken annars hade vi nog hamnat i Mölle. När vi kom hem blev de bingen direkt.
Jag är helt seg idag, André jobbar, så jag har precis sett på Sex and the city filmen, den är så bra ! Nu ska jag vakna till lite tror jag :P


4 december

Nu har jag tagit hand om tvätten och tagit fram kycklingen ur frysen. Lite förberedelser inför ikväll. Ska fika med min älskade om drygt en timme, sen handla och eventuellt en liten sväng till väla, om jag orkar. Ikväll kommer Andrés kompis Tobbe, vi ska käka, jag som lagar maten ;) Sen blir det bowling och kanske en runda på stan. Får se vad kvällen erbjuder ;) För en gångs skull är jag riktigt taggad !

Have a nice day !!

3 december

Dagarna bara springer iväg. Och ändå känns det inte som jag får något gjort. Idag har jag varit hos mamma och pappa och fikat, prinsess bakelser, MUMS! Annars har jag inte gjort så mkt mer idag. Tråkigt. Har kikat lite efter jobb, men det är ju inte de lättaste. Hmm, funderar på vad jag ska göra. Några förslag? Alla förslag är välkomna! Ha en trevlig kväll i kylan och mörkret, brr !

1 december

Så var de 1 december ! Kan tiden gå mycket snabbare?
Igår var André ledig, vi åt mysig frukost tillsammans, sen körde vi till väla. Jag fick en lite för tidig julklapp :) en tunnika och en kofta från MQ. Fint ska de va. Vi käkade också, Wok och grafitti. Vi gick bara och mös. Efter en sväng på ikea där vi köpte fika, ikea har allt ! Så körde vi hem till mina föräldrar som förövrigt har bröllopsdag idag, 20 år (!!) Äppelkaka med vanlijsås och lingonmoussetårta. Även det mys mys. När vi väl kom hem började jag laga middag, fläskfilé gryta med mango chutney och stompad potatis. MUMS. Sen blev det soffan för vår del, väldigt mätta. Såg på transporter 2.
Nu sitter jag här och känner mej väldigtöverflödig för André städar. Han är inte kul när han städar. Men när han fixat klart ska vi baka ut lussekattsdegen. Är det någon mer än jag som inte känner att det är december? Om 24 dagar är de julafton. hmm. Julstäminingen kommer nog.
Ikväll ska vi på stadium rea. Sen vet jag inte. Jag skulle vilja göra något med mina föräldrar, eftersom dom har bröllopsdag. Jag har de finaste och bästa föräldrarna !!



RSS 2.0