21 januari 2010

När allt känns skit och allt har gått och helvete så tänker min gulliga vän såhär ;)

".. snart skaffar vi ungar, ett helt fotbollslag, så lever vi på barnbidragen" ;)

HAHAHAHAHAHAHA !!!! Sånt här gillar vi , skarpt ! ;D HAHAHAHAHA !!!!

Nu ska jag fortsätta skratta ;)

God Natt ♥


20 januari 2010

God Natt alla ! Har haft en lika produktiv dag som igår, hmm. Imorgon kanske jag piggnar till ;)
Får väl se, nu ska jag krypa ner hos min underbaring i soffan och mysa lite ♥

19 januari 2010

Idag har jag haft en liten depp-dag, jag och Nikki har legat i soffan hela dagen. Hon har inte ens velat ut och kissa. Hon är verkligen en sömnig vovve. Idag är jag så otroligt trött på allt och speciellt på mej själv. Jag vill inte bara gå hemma längre, hur kul är de på en skala? INTE alls kul kan jag be att få informera om. Så officielt så är det denna dagen som allt ska vända, det har jag bestämt (!!)
Nu för en stund sen vaknade vi iaf ur vår koma och gick ut, det snöar bomullstussar. Och är det inte bara underbart att gå ut och gå när de snöar? Nikki tycker mycket om snö, hon kör ner hela huvudet i snön, haha. Vi gick och mötte älskling vid bussen, sen hade vi sälle hem. Nu är Nikki lite små sur på mej för hon får is-klumpar i hela pälsen när vi är ute och får duscha varje gång vi kommer in, de tycker hon är mindre kul.
Förresten vad är det med killar och snö? André blir som en liten pojke igen, för så fort vi kommer ut måste han ta upp och krama en snöboll och kasta, helst på mej. Det tycker jag inte är kul alls ! haha.

Vi hörs, puss ♥

10 januari 2010

Hej alla !
Nu har jag gjort något jätte skoj, frostat av frysen. Det är ungefär lika kul som det låter. Nu är frysen fin iallafall. André har också varit duktig och rensat och lagt all mat i påsar så vi vet vad vi har.
Nu får vi se vad vi ska hitta på för skoj.
Ha en bra söndag !


9 januari 2010

Igår när jag kom hem upptäckte jag något jobbigt. Vi har inget vatten !! inte en endaste droppe ! Antagligen har rören fryst. Hur kul är nu detta?
Vaknade imorse och fortfarande inget vatten. Fastighetsskötaren svarar inte och jag är lite upprörd. Fatta hur begränsad man är utan vatten? Vi kan ju inte ens gå på toa. Iallafall, körde hem till mormor och morfar och duschade, väldigt skönt med en riktigt varm dusch. Sen körde jag hem till mamma och färgade Elin lite. Det är kul att kunna hjälpa till :) Sen körde jag till mormor igen, vi lagade flygande jacob. Det var mega gott, men de vet ni ju redan att jag tycker ;)
Mormor hjälpte också mej med att sy ihop två underlakan så det blev ett stort ( Vi har ju dubbelsäng) hon hjälpte mej också att sy ihop två gardiner. Stålmormor !
Nu har jag kommmit hem, fortfarande inget vatten. Vad ska jag ta mej till?
Jag tänker poppa lite popcorn och kolla om det finns något vettigt på Tvn. 
 
God Natt alla !


8 januari 2010

God Morgon alla ! Sovit lika dåligt inatt som igår :( stackars mej ! Idag har jag lite jag måste göra. Stor städa bland annat. Ska även träffa Emma en liten sväng ! Hade jag bara haft lite motivation så hade jag ju städat NU, men jag är super bra på att skjuta upp saker. Får nog sparka igång mej nu. ;D


BTW om 1 månad fyller jag 20 !!!!  ;)



-

Varför är det alltid så att man längtar till sommaren och värme? Jag satt nyss och kollade på gamla foton. Och jag LÄÄÄÄNGTAR till sommaren mer än någonsin. Jag ogillar verkligen vinter och kyla. Just nu sitter jag här hemm och fryser rumpan av mej ! BRRR !!! Nu ska jag drömma mej bort till varmare breddgrader !
Desutom är man mycket snyggare när man är brun !!

Puss i kylan ! brr.

-

Nu ska jag bege mig till arbetsförmedlingen. Wish me luck ;)

7 januari 2010

God Morgon ! eller god morgon vet jag inte om det är. Jag har inte sovit något alls inatt, bara vredit och vent mig. Hmm. Känns inte så bra. Min lilla Fidelie är hemma nu efter en liten semester hos mina föräldrar. Hon tyckte mycket om deras kise, Julius. Så honom saknar hon nog lite. Jag är iaf super glad att hon är hemma för det blir så tomt när man vant sig att här är någon. Idag ska jag nog åka pulka med min kära familj. Sen i eftermiddag ska jag träffa min jobb-coach. Får se vad det kan ge. Annars vet jag inte vad som händer idag. Känner mig sleden.
Ha en mysig dag i snön alla, de ska iallafall jag ha :)

6 januari 2010

Idag gick jag upp med min älskling, han åt frukost med tända ljus och jag satt mest som en zombie och tittade på, haha. Ingen morgonmänniska alls, längre. Förr hade jag inga problem alls att gå upp tidigt. Hmm undra vad som hänt? Kan de ha med åldern att göra?
När jag piggnat till så smsade Martina mej att hon var vaken. Vi bestämde oss för att vi var sugna på kebab. Så efter att jag gjort vid mej så körde jag och hämtade henne. Vi körde in till stan och som vi misstänkte så var de stängt överallt. Så det fick bli Burger King istället. Det var ganska gott de också. Vi satt och pratade hur länge som helst. Det är roligt när man inte träffats på ett tag och sen ska prata om allt som hänt och som man tänkt på. Efter de så körde vi till väla och gick där en sväng. När vi körde hem till hjälmshult igen var de bara att byta till lite varmare kläder, tur är att min lilla systers kläder passar mej, så jag kunde låna hennes sköna (och varma) jacka. Vi gick en runda med de små vovarna, de var bara lite kallt. Vi kom fram till att vi skulle behövt rånarluvor för att inte frysa om ansiktet, men då hade de blivit jobbigt att prata. Vilka I-landa problem vi har.
Jag har fått två tjocka tröjor av Karin idag, väldigt sköna ! Tack igen Karin !
Nu ska jag köra hem, tända massor av ljus och bara mysa.
Sov Gott alla !


5 januari 2010

Nytt år :) Får se vad detta året har att ge ;) Skulle mer än gärna åkt till lite värme !

RSS 2.0