29 november

1:a advent idag :)
Jag varit och ätit köttbullar hos mormor och morfar, mamma, pappa och Amanda var också med. Jag har fått vänterdäcken på och en väldigt glänsande bil ! Jag hjälpte mormor att rulla upp håret, fint blev de. Sen har mamma och pappa varit här med alla vovarna, vi gick en lång runda med dom. Skönt att röra på sig lite ;)
Fick en jätte fin kruka med hyasinter av mammsen, står här brevid mig nu och luktar gott ! André ser på någon dålig film, inte direkt social. Får väl krypa ner till honom.

Puss och god natt ! ♥


-

Nu har jag precis gjort vid mig, har städat och möblerat hela dagen. Köket och vardagsrummet har de möblats i, så nu är här väldigt mysigt ! Får se var min kära sambo tycker om de ;) haha.
Lite julstädning har de också blivit. Känner mej väldigt duktig !
Igår var Emma och Niklas här, vi käkade pizza och kollade idol, som mysig kväll ! Ni får komma oftare !
Nu ska jag äta resterna från igår ;) sen kommer mormor och Amanda en sväng och hälsar på. Mys !
Idag har jag invigt min nya tröja/tunika som jag köpte på Gina, den är svart med diamanter på, riktigt skön också. Jag gillar såndana kläder som är snygga och sköna sammtidigt. Jag absolut hatar tighta toppar, och korta är också hemskt ! Därför gillar jag när de är lite oversize på toppar och tunikor.

Nu åker pizzan fram ;)

28 november

Stor städning på G ;)

:)

God Natt ! Nu ska jag krypa ner i min säng och under mitt tjocka duntäcke, jag fryser och har ont i kroppen.

26 november

Kväll igen, idag har jag inte varit hemma alls nästan. Jag körde hem till mamma och pappa och käkade nya bullar det är ju aldrig fel. Sen träffade jag Emma en sväng, vilket alltid är lika kul !
Sen blev de en sväng till väla med min lilla syster, blev lite shopping, en rosa "sladdrig" kofta, en svart tunika med diamanter på och ett brett skärp. Fin fina grejor. Resten av eftermiddagen har gått till att gosa med vovarna. Nu ska jag dock köra hem och mysa lite. Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen, sen en sväng till hjälmshult. På kvällen kommer Emma och då ska vi mysa med IDOL och pizza ! kanske lite "utgång" på kvällen vem vet ;)

Ha en mysig kväll alla ! ♥

<3

f

25 november

Så var de onsdag. Igår var jag och André och vaccinerade oss mot svinisen, snacka om att de var på rullande band, haha, in med en ut med nästa osv. Jag har iaf sjukt ont i armen, inte så lätt att sova,vaknade ju så fort jag försökte vända mej. De går nog över.
Idag ska jag träffa Åsa en sväng, ska bli kul ! Sen vet jag inte vad som händer, kör kanske hem en sväng till mamma.
Hörs sen ;)

puss ♥

24 november

God Morgon !
Igår var jag och älskling på bio, vi såg New Moon, den var väldigt bra (!!) Fast som alltid är ju boken bättre. Jag älskar böckerna.
Idag ska vi vaccinera oss, är fortfarande inte säker på om jag gör rätt. Det är så svårt att veta om man ska eller inte. Det känns som det är att välja mellan pest eller kolera. Aja vi få väl se. Annars vet jag inte vad som händer idag. André är ledig idag också. Han sitter klistrad vid sitt nya tv-spel. jag kan inte spela för jag blir åksjuk, haha. Vi ska eventuellt rensa förrådet. Om vi har tid och ork (pga sprutan ;) ) ska vi åka och gå med de små vovarna, det är ju så fint väder.
Ha en bra dag alla ! ♥


23 nobember

WIIIIIHHHHOOOO !!! Jag är så otroligt stolt över mej skälv !! :D Jag klarade alla moment utom färgen, och visst är de ju tråkigt att inte klara typ de enklaste men de är också de skönaste att göra om, bara fixa en bättre färg :) Så i februari blir de en liten utflykt för mej och mamma ;) Så stolt jag är ändå!! För detta klarade jag HELT själv ! Förutom all den otroliga hjälp och allt stöd jag fått från alla underbara i min närhet ! Emma du har varit så fantastisk med allt stöd och all hjälp med att fixa grejor :) Sen Annika på salong hårtoppen som lånade ut grejor och var helt underbar ! Och självklart min famlij !!! ( där även Jeanette och Annika Larsson ränkas in ;) ) TACK TACK TACK ALLA !!!




Dra på trissor...

FYY vad nervös jag är !!! Men de kommer gå bra ;) många tummar som ska hållas imorgon hoppas jag? IHH.
Igår vad jag och babe ute en sväng. Behövde koppla bort allt lite. Vi var hemma hos hans kollega Nathalie, trevligt när folk bjuder på sig själv, jag är ju själv ganska mesig och blyg :$
Vad jag har lite svårt för är när tjejer ska be ut sig över ens pojkvän mitt framför ens ansikte. Inte okej. Jag hade själv aldrig gjort de, man går väl inte på någon som är upptagen? shit alltså, ganska pinsamt kan de bli. Jag träffade både min kusin Lisette och Martina som fyllde år igår, grattis igen !
Min snälla mor hämtade oss i stan och sen sov vi hemma hos dom, skönt att komma hem ibland ! Idag har jag gjort de sista inför imorgon, dom satans ritningarna. Inte de roligaste och bästa jag kan. Jag, mamma och André var på familia en liten sväng, jag köpte en svart volang tunika och ett par svarta leggins, ska ha de imorgon, sen hittade jag och mamma armband som alla mina modeller ska ha på sig, jag ska ha ett lika dant halsband. Usch vad nervös jag är. andas in och ut... nu ska jag krypa ner till min älskling i soffan och försökta slappna av lite :)
Håll tummarna för mej imorgon !!

-

Fy vilken tråkig dag. Man blir inte direkt glad. Hmm. WIIIHHHHOOO !!


19 november

God Morgon !
Jag låg och slumrade riktigt länge idag. Skönt! Idag ska jag träna, träna och träna lite till ;)
Idag jobbar André hela dagen och det suger lite, hade velat ha hans stöd idag.
Det kommer ändå bli kanon ;D

:)

Nu har jag lagat och ätit middag, det blev fyllda tortilla brödmed vitlökssås och sallad. Nu tror jag att jag har allt inför gesället, alla saker. Känns så skönt ! Idag har jag träffat en otroligt snäll människa, inte så ofta. Därför blir jag alltid lika förvånad när jag träffar någon som är så otroligt hjälpsam. Idag har varit en bra dag. Jag är påväg upp igen efter en kortare tids frånvaro från mej själv. Dom säger ju att man måste vara nere för att uppskatta de bra ibland, men måste det göra så otroligt ont? Jag har sån tur att jag har så många människor runt mej som verkligen stöttar mej och hjälper mej med precis ALLT. Jag har världens finaste vänner och universums bästa mamma och pappa!!

Just nu sitter jag och lyssnar på lady gagas bad romance och den är verkligen grym !
Snart är det Grey´s och då vet ni att jag sitter spikad ;)
Ha en skön kväll så hörs vi ;D

Nikki<3


18 november

Hej bloggen!

Sitter hos mamma och pappa, har fart runt hela dagen. Vaknade kl 8, fast gick inte upp förän 9. Gjorde vid mej och sen körde jag och André in till stan en liten sväng, vi fikade. Sen körde jag hem honom och körde in till stan och hämtade min nya frisörvagn, som jag ska ha alla mina frisörgrejor i, ska ju göra mitt gesäll på söndag så de är ju bra att ha ngt att ha alla grejor i. Tack igen Emma för all hjälp ♥ Sen körde jag hit, så pappa skruvade ihop den till mej :)




frisör


fin va? :)


17 november

Wiiiho ! Full fart på mej !! :D


f



BÄSTA !!!!!


-

Nu vänder det ! Det är jag helt säker på !

Idag har jag varit på väla en sväng med välrdens snällaste mormor. Sen ikväll har jag varit med mamma, pappa och Amanda hos Jeanette & c/o, vi käkade spagetti och köttfärssås, och dom är världens snällaste ! Fattar inte, dom ställerverkligen upp till 110%. Åhh nu hoppas jag allt reder sig. hoppas hoppas hoppas !!!
Imorgon ska jag träffa världens bästa Emma. Även där ska det donas lite. Ihh !!!

God Natt alla !  ♥

f


Hahaha ! Så ska det se ut ;)

16 november

God morgon !
Idag har jag mega ångest. Vill bara stänga av allt. Vädret hjälper ju inte direkt heller till. Hmmm. Nu ska jag och min ångest fortsätta brottas. Vi hörs sen.

f

-

God Natt mina vänner <3

Vänner<3

God Natt lilla bloggen !
Jag pratade precis med Emma, Åhh älskade du, du är bäst ! En riktig vän, det finns ingen som du ! Finaste du vi kommer klara allt tillsammans, det är jag helt säker på ! ♥ Just nu känns allt skit men det kommer ljusna snart det hoppas jag. Du är den finaste vän man kan ha och du betyder otroligt mycket !
Tack för att just du är min vän, Emma ! ♥

-

Lite närkontakt kanske?

pussar
kramar
mysigt


-

Kväll igen, jag har precis varit ute och gått med Martina. Var länge sen jag träffade henne, så det var riktigt skoj! Nu ska jag snart köra hem och göra lite fint, tills min älskling kommer hem. Ska handla lite och sånt. När jag kommer hem ska jag lägga in mina bilder från min kamera, har inte gjort de sen jag var i turkiet, väldigt länge sen alltså. Så ikväll blir de kanske lite bilder här på bloggen.
:)


-

Nu är jag hos mamma, vi ska snart äta. Lövbit, pommes och bearnaisesås :)
Idag tog jag mej tid att platta mitt hår, var länge sen. Man vänjer sig fort vid de lockiga. Men rakt är också bra. Intressant ämne ;) hahaha

15 november

Idag har jag och mitt hjärta varit tillsammns i 15 månader <3
Igår hade vi en riktig segdag. Vi badade tillsammans, sen gick vi en runda och sen körde vi och åt på kina resturang, riktigt mysigt ! När vi körde hem hyrde vi film, och vad vi inte läste var att den var på tyska ! hmm, så dålig film så vi somnade.
Mamma och Amanda var här och sa hej, mamma hade köpt en jätte söt jul duk till oss, värmeljus och nya glas :) tack tack !
Nu ska jag hoppa in i dushen och sen köra hem en sväng till mamma :)

<3

14 november

Lördag idag, min älskade ligger fortfarande och sover. Jag är för rastlös så jag gick upp. Igår gick vi till cornelis i höganäs, och jag LOVAR och svär jag tänker aldrig sätta min fot där igen EVER ! Jävla håla. Pinsamt att vara där. Jag gick hem igen. Haha. Jag har inte direkt något att skriva. Känner mej ganska tom.


-

Nu har jag hämtat min lilla kise, hon är trött och lite ledsen. Hade jag också varit om någon stack en nål i mitt öra. Hon ligger brevid mej nu iaf och sover. Vi har ätit vegertarisk lassange, väldigt smarrigt. Nu sitter André och Tony spikade framför tvn och spelar mario kart. Inte så värst kul för mej. André har radat upp två drinkar brevid mej men jag kan inte dricka dom, blir bara äcklad. Vad är det för fel på mej?
Jag funderar på att gå upp och ta ett bad, killarna är inte alls kul och verkligen inte sociala. Martina skulle kommit till mej men hon är sjuk, stackars henne !

-

Nu är jag hemma igen, var först med mormor och åt lunch i mölle på Andrés jobb, det blev dansk fläskastek, jätte gott. Sen körde jag och mormor och lämnade Fidelie hos veterinären, hon får stanna där tills ikväll. Stackars lilla Fiddan, men de blir bra :)
Nu ska jag tända en massa ljus och ha lite mys innan min älskade kommer hem, han och hans bror ska ha tv-spels kväll här ikväll. Killar ;)

Ha de gott !


13 november

God morgon ! nu har jag vaknat. Nu blir de frukost sen ska jag vika tvätt och bädda, skoj va? I eftermiddag ska jag med Fidelie til vetrinären, hon har fått en jätte stor bula i örat. Hoppas det inte är något farligt.

:)

12 november

Idag har jag och min älskade sätdat hela lägenheten, de behövdes. Visst finns det inget bättre än när man verkligen storstädat och sen är klar, rent  och fint !
Sen blev det en tur till väla, André skulle köpa ett spel till nitendo Wii, mario Kart, så nu vet jag vad vi ska göra hela kvällen ;)
Nu har vi precis fått middag hos mamma, kålpudding.
Min dag i stort sätt. Hoppas ni alla också haft en bra dag !

11 november

Idag tar jag tag i mitt liv.

9 november

Åt helvete med allt.

:)

f

8 november

God Morgon !
Helt grått ute, hur kul känns det? Får väl se vad jag hittar på idag ;)

7 november

Idag är det en månad sen vi åkte till turkiet, tiden springer iväg. Jag har hört att det är pga åldern, så jag antar att jag börjar bli gammal ;)
Igår tillbringade jag kvällen hos mamma och pappa, vi åt kreolsk gryta vilket var super smarrigt ! Jag fick även en hel kasse med kläder från Karin. Där var två jätte fina ull jackor och en to die for skinn jacka ! ÄLSKA !! Och en massa annat fint !! Så tack igen Karin !!
Idag körde jag också till hjälmshult direkt efter jobb. Jag har mest sovit med små vovarna på soffan. Haha. Nu ska jag snart få ryggbiff med bakad potatis, jag känner mig som en prinsessa ;) lyxigt att få så god middag två dagar i streck.

Ha en bra kväll! puss

RSS 2.0