16 mars 2010

http://hoganas.lokaltidningen.se/apps/pbcs.dll/forside

Jag är med i tidningen :)

13 mars 2010

Idag lyser solen, jag blir så glad och vårig :) kan det vara så att våren har kommit? Jag hoppas det iallafall !
idag bär det av till olympia för att se Hifs första match för säsongen. Igår var svärföräldrarna, tony och Nova här och käkade och såg på melodifestivalen. Den var ju helt ok, men jag tyckte verkligen Eric Saade skulle vinna.
Nu ska jag hoppa in i duschen, och ha en riktig grund rengöring, ta bort gammalt nagellack och raka benen :) Lite vårstädnind av min själv, haha
Imorgon är det ny vecka, igår var jag och mormor på planteringen och hämtade ett skåp jag ska ha på salongen med mina grejor i. Det klarade vi galant ;D Så imorgon ska jag fortsätta städa och dona på salongen.

Ha en mysig dag i vårsolen, för det ska iallafall jag ha ! :)




12 mars 2010

Fredagkväll igen :) nu har jag avverkat 2 arbetsveckor på min nya salong och det känns UNDERBART !!


10 mars 2010

Nu är jag på språng, ska köra till jobb. Amanda och Pappa kommer nog och hälsar på mej sen :) mys!
Ha en bra dag alla ♥

8 mars 2010

Idag är det 1 månad sen jag fyllde år ;o usch. Bara 11 kvar till jag blir 21 ;)
Håret blev iallafall bra ! usch så trött jag är ikväll. Tror jag ska byta om till pyamas och krypa ner under täcket i soffan. Jag var upp alldelens för tidigt imorse kl 6 !! Det är inte mänskligt. Imorgon kan jag sova lite längre :)
Jag jobbade fram till 15, sen körde jag till frisör grossisten och köpte lite grejs. Sen hem till mama och hämta Nikki på dagis, haha. Mitt och Nikkis privata dagis. Hon är så duktig för hon vet precis hur det är, och blir så glad när jag kommer och frågar om vi ska åka hem. Smarta lilla vove. Jag blev bjuden på middag hos mammsen. Biff med löksås och potatis. Jag är såå mätt. Nu när jag kom hem gjorde jag iordning alla mina papper som har med mitt företag att göra. Ordning och reda ska det vara, det har min mor lärt mig ;) HAHA !

Sov gott mina fina läsare :)

5 mars 2010

Nu ska jag färga och slinga mej :) gillar inte min utväxt !!


1 mars 2010

Första dagen på salongen idag, jag är trött nu :p haha klenis! Det var väldigt roligt att börja jobba idag iaf :) Måste bara köpa ett skåp att ha mina färger i, känns inte så bra nu när jag har de i en kartong. Men så får det vara så länge :)
Jag har haft manboy-låten på huvudet hela dagen, men den är såå bra så det gör inget :p haha.
Imorgon fyller min älskling år ♥

I LOVE YOU ♥ ♥

RSS 2.0