onsdag

Så, nu håller jag på att packa, i sista sekund (A) hahah.
Vi hade sån hairextension kurs i skolan idag. Vi fick göra på varandra, Jag var med Markus så han satte i mörkt på sidorna på mej ;) fint. Sen blev det en snabb runda i stan med Lisette :) världens bästa Lisette !!
Köpte en bikini topp, en brun :) och flip-flop till älskling. Sen sa jag hejdå till Lisette som cyklade till Ted och jag gick och tog bussen. Jag somnade på bussen :p vaknade av att babe ringde och sa att han var vid apoteket. Så vi möttes där, köpte solkräm och lite annat viktigt. Sen kom Eva och Kent, vi käkade pizza, sen packade vi ihop Fidelies saker och dom tog med henne hem. Nu har jag precis börjat packa. Kan inte riktigt få ro. Men det löser sig nog, ska inte åka förän halv 5 imorgon bitti så jag har ju hela natten på mej (A) hahahaha.
Jag hoppas att pappa och Amanda kommer en sväng nu ikväll, vill inte åka utan att ha sagt hejdå.

Så trött jag blir. Det är på så otroligt låg nivå. Vi är 19 år gamla och så beter sig folk så otroligt omoget. Shit, väx upp!

Back to packing ;)

måndag

Måndag, igen. Palla? örk. Snart ska mamma köra mej to school. Orkar verkligen inte. Var ju sjuk två dagar förra veckan så det gör ju ite saken bättre. Men men bara drygt 1½ månad kvar. Ska bli såååååå skönt att ta studenten.
Klabbar med vår resa, min och babes. Får hoppas på det bästa, behöver och vill åka iväg med dig NU!
Måsta vara lite flitig idag, MÅSTE MÅSTE MÅSTE !!!

/ F ♥


f

:)

God Natt alla, nu ska jag gå och bädda ner både mej och min älskling :)



mat     mini mums

bilder från innan :)

-

Så nu ska jag byta om och sen köra hem till mina föräldrar,
 vi ska med Jeanette & c/o och käka pizza :)


;)

cajsas hår                                   hår

Såhär blev Cajsas frisyr igår :) Tur jag har Jeanette som är så bra på att fota, för själv glömde jag de (A)

söndag

God Morgon !

Har precis kört babe till bussen. Nu ska jag käka lite frulle innan jag börjar med alla tråkigtheter.
Molningt är det också idag, jag ville ha solsken, ville gå ner till stranden med Nellie idag igen :)
Men känns som det blir en inne-sittar-dag, men det får man ha ibland !
Måndag imorgon, palla?!? NEJ!!

Hej så länge !


/ F ♥

!

f

ÄLSKA DETTA VÄDRET !!

;)

n



Har precis varit på stranden i högnäs med Nellie :) Så rolig hon är, hoppade och jagade vattnet, gullepluttan.
Gick upp halv 7 imorse, körde hemifrån halv 8, skulle tanka men inte en enda mack hade öppet så det blev till att köra på ångorna. Parkerade på olympia, snål som man är ;) Gick ner till salongen, var tidig, träffade Jeanette på knutan, hon bjussade mej på frulle, tack snälla ! Sen började dagen, jag klippte henne, gick bättre än jag trodde :o stolt över mej själv!! Sen klippte jag Annika, gick också SUPER! och sen Cajsa , gjorde den uppsättningen jag funderat ut, och helt chockad blev jag när min chef säger att den också är bra, OMG ÄNTLIGEN !!! Som jag slitit! Tack Cajsa, Jeanette och Annika !! Snällare människor än er hittar man inte.
Min sista kund, sling och klipp, åhh så nöjd jag blev med henne, klippte en page/bob på henne, och färgade nougat bruna slingor på henne. Sen köpte Cajsa och jag vars en glass och traskade upp till bilen, körde henne till Jeanette. Sen hem till mina peranteser, mormor var också där :) somnade ute i solen, sen körde jag hem med Nellie :)
Nu kallar soffehörnan på mej :)

A♥

/ F♥

lördag

Jobb 8:30-14:30. Gick super duper :D

Nu ska jag gå ner till stranden med Nellie och gå en sväng :) mys !

/ F♥

<3

<3

Du är det finaste och bästa

onsdag

God Morgon !

Är hemma idag också, så penicilinet hinner verka. Ska inte göra allt fför mkt, vila upp mej.
Jag saknar min famlij idag ;(
Har en sån depp dag ;/ tvivlar en del på mej själv. Måste ta nya tag NU !!
Det löser sig nog.....


/ F ♥

lovelovelove

<3


ÄKTA KÄRLEK I ÖVERFLÖD <3

YEEEEES!!

ÄNTLIGEN ! ! !
Salongen ikväll, klippte in och tränade på min kort afton modell, och YEEEESSSS ! Det gick bra. Äntligen har det vänt lite WIIIIIIIIIIIEEEE!!!!!
Bara 1½ månad kvar nu, så nu börjar hårdträningen ;)  HÄRLIGT ! SÅÅÅÅÅÅ glad är jag nu, bara bihålorna som ska bli bra nu också !


Imorgon har jag och André varit tillsammans i 7 månader ♥ De bästa 7 månaderna någonsin. Det känns så rätt, så skönt och så otroligt bra det vi har. Jag är så otroligt lycklig och nu har vi börjar komma in i sambolivet ;) Mysigt mysigt  ! Det var ju så att vi träffades av en slump, jag och en tjejkompis var ute och när vi var påväg till en efterfest mitt i natten så dök André upp, vi bytte nummer, men inte trodde jag att det faktiskt skulle bli något. Men så fel man kan ha, för redan på morgonen smsade han, han bjöd hem mig på middag och sen ledde ju det en till det andra och nu sitter vi här efter 8 ½ månader tillsammans ♥ Världens bästa är du och jag älskar dej så ♥

<3

Första bilden på oss :)

/ F ♥

tisdag

Så ja, bihålsinflamation, skoj? Var hos doktorn imorse, fick penecilin, kortisonnässpray och rinexin. Usch !
Aja ingen skola för min del idag. Men ikväll ska jag till salongen, Annika ska hjälpa mej att klippa in min kort afton modell, får hopaps det blir kanon ! Annars händer det inte allt för mycket idag.
Nu ska jag klä på mej en tjock tröja och sätta mej ute i solen :)

Världens bästa A

/ F ♥


måndag

Full rulle idag :)
Imorse kom mamma, pappa och Amanda och käkade goood frulle som jag och älskling gjort. Sen gick vi en lång runda med vovarna :) mysmysmys.
I eftermiddags körde vi till påarp och babes föräldrar, där blev det fotboll och lasange, HIF mot GAIS slutade 4-1, ogött ;) Väldigt mysigt hade vi, nu har vi precis kommit hem.
Har riktigt ont i halsen och bihålorna så blir att ringa doktorn imorgon bitti.
Jag hade inte tackat nej till en veckas lov till, jag jobbade ju hela veckan så jag har bara varit ledig de röda dagarna ;/ Men om 10 dagar åker vi ! LÄNGTAR!!

/ F♥

A

Älskling och Nellie :)


Hjälp?

Finns det någon som är bra på det här med blogg-design? För jag fattar inte :S Hjälp? (A)

-

Nu har jag precis kommit hem, hämtade älskling på jobb. Helt slut i kroppen är jag, ska ringa doktorn på tisdag. För jag vill vara frisk tills jag och babe ska åka !
Nu ska vi krypa ner i sängen och bara mysa. Sov gott alla nattugglor ♥

nikki


Bild från i eftermiddags på Nikki :)

-

Måste bli bättre på att fota, kollade precis igenom bilder, och fy så dålig jag blivit på att fota ;S
Förresten är det bara 11dagar kvar nu ♥

-

fia


-

Nu sitter jag här i hjälmshult, snart ska vi äta :) pappa håller på att grilla korv.
Innan jag stack hemifrån satte jag på tvätten, åkte och handlade och städade bilen, sen orkade jag inte mer, kkänner mej helt matt i hela kroppen :( blörk !
Imorgon är både jag och babe lediga, ÄNTLIGEN!! Vi ska ha en riktig mys dag :D


Hoppas alla har en lika mysig dag som jag

/ F ♥


söndag

God Morgon !

Mår kasst idag också ;/
Ska till hjälmshult och grilla korv med familjen i eftermiddag :) mys! Men såklart jobbar älskling :(


A♥

lördag

Gick upp imorse, seg och hes. Gjorde vid mig så gått det gick, körde och ställde bilen i hjälmshult. Mormor körde mig till jobb, han inte mer än inanför förän Annika säger att jag ska gå hem och bädda ner mig, mamma och amanda hämtade mej. Åkte till MAXI, köpte en blomma till mormor. Vi åkte dit :)
Helst av allt vill jag bädda ner mig och sova bort denna otroligt jobbiga förkylning!

-

Jag har hunnit med massa idag, började med att jag skurade hela badrummet, satte igång tvätten.
Jag tog ut Fidelie i trädgården i koppel, detta gilalde hon inte allt för mkt. Mormor kom och hämtade mej, körde hem till hjälmshult. Marre, Amanda och jag körde till familia :)
Köpte påskpresnt till älskling och en massa blommor, sen när vi kom hem hjälpte mamma mej med blommorna så nu har jag många fina krukor med blomster i, ;D
Jag och Marre har även gått en sväng, har kommit på att typ alltid när vi är ute och går så gnäller vi en massa, så nu har jag döpt våra rundor till gnällerundor :P hahaha.
Har fått gooood middag här hemma hos mammsen och pappsen :) Grillat med potatisgratäng och sallad :D
Har även klippt några grannar idag och även min lilla syster. Nu ska jag köra.

Puss <3


A<3


fredag

Ledig idag ! ogött.
Vaknade ändå tidigt, jag och älskling låg och pratade och mös jätte länge innan han var tvungen att gå upp, jag gick också upp, kunde inte somna om. Nu sitter jag här, har ätit frukost och funderar på vad jag ska hitta på idag. Jag funderar också på vad jag ska ge André o påskpresent, hmm?
Nu tror jag att jag ska gå och lägga mej en stund (A)

Världens bästa <3

tisdag

Oj oj oj , har haft fullt upp. I fredags var det praktik 9-18, jag har väldens bästa pojkvän! Vi åt luch med hans föräldrar, sen gick han och betalade vår resa, den 23april åker vi till kreta ! Sen kom han och överraskade mej :D Han hade köpt en jacka och en klänning till mej ;$ Jackan var beige och lång :) klänningen var vit med svara detaljer i midjan :) Det lutar mot att jag ska ha den på studenten :D, sen klippte jag honom, han ska ju vara min gesällmodell.
Efter jobb, gick vi och åt på en koreansk resturang, vi från jobb :) mysigt !
Jeanette hämtade mej, åkte hem till mamma och pappa, hämtade min väska och lite sånt. När jag sen kom hem hade älskling gjort super mysigt !
Han ahde gjort musslor i vit vin och vitlök med jätte gott bröd till, till efterrätt hade han gjort fruktsallad med massa smaskig frukt :) VÄRLDENS BÄSTA ! 

I lördags gick jag upp 6, usch så tidigt ! fixade mitt hår, så nu är de blont igen, packade osv, sen körde jag till mamma och pappa med de små vovvarna. Mamma och pappa körde mej in till stan och bussen mot stocholm.
Kryssningen var rolig, men nån drack upp hela mitt vin ! DÅLIG STIL!! Sen inte ens låssas om det. FY !
Jag och min kära kusin hade iaf super skoj ! Sov inte allt för många timmar (A)
Kom hem halv 3 på måndag morgon, till en väldigt mysig älskling, mysmysmys!

Jobb hela påsklovet nu, lite halvsegt ! Men ändå helt ok .
Igår var jag och älskling och kollade fotbollen på pizzerian, käkade och hade mys !

Jag är helt galet kär, <3


En bild säger mer än 1000-ord <3

torsdag

Praktik idag :) 9-18, tränat som faaan på gesällmoment idag, duktiga jag !
Jag och älskling har bokat en resa till kreta idag :D:D ! ! 
Mys, mys, mys vi kommer ha de !

Imorgon är det också praktik, 9-18, efter jobb ska vi ut och äta, sen hem till min älskling som är ledig. På lördag är det kryssningen med klassen, är lite velig om jag ska med eller inte ;/ hmmm?? Jobbigt val ! !

Puss <3

:)

imorgon ska förhoppningsvis Juliana fixa mitt hår (A) trivs INTE med de koppriga slingorna !

Världens bästaste mormor ! <3


-

Nikki


Min mys-vove, Nikki :) Och så får jag ju inte glömma Nellie, mina små bebbar <3
Fy vad trött jag är, kommer däcka på soffan, 21 är det grey´s anatomy :D älska älska !
Jag vill vara ledig imorgon med min älskling, känns som vi knappt träffas :( när jag är ledig jobbar han och när han är ledig jobbar eller så går jag i skolan ;/ it sucks!!
Saknar min babe <3
Nu ska jag krypa ner o soffan med mina kelevovar :)

Pusss på detta <3

onsdag

Nationella idag, hahaha, får verkligen se hur det gick. Sen gjorde vi klart rapporten.
Halv ett tog jag bussen hem till mina små vovar :) Tog ut dom i trädgården och mös, så skönt väder och varmt ! Sen helt plötligt kom folk från djurskyddsföreningen och skulle ha inspektion på hundarna, för våra förra grannar, som pusckade ni vet anmälde oss för vanvård, men det såg ju dom två att här inte var något att anmärka på, fick även lite tips på hur jag ska få Nellie att sluta skälla på främlingar :)
När dom åkt tog jag vovarna på den låååång runda :)
Nu bara njuter jag av denna underbara dagen ! Det ända som kunde gjort den bättre hade varit om min älskling kom hem från jobb nu <3
Saknar min babe !

tisdag

Denna dagen har det hänt mycket, imorse var det egen hårvård. Det blev inte riktigt som jag tänkt mej, nu har jag koppriga slingor , hoppsan. Men det blev ganska bra ändå, nu när jag vant mej :)
Jag har ju även gjort mitt jävla tal idag, jag pratade i 2.06 min, kändes som en evighet ! Men jag fick G iaf.
Efter skolan hämtade mamma och Amanda mej, vi åkte och käkade pastamannen, han som jobbar där flirtade lite ;) hahaha, sen efter mkt stark pasta åkte vi till väla en snabbis, jag shoppade loss lite (A) en vit topp med blåa detaljer, ett par trosor, en T-shirt med texten I<3 MY BOYFIEND och en kofta :)


RSS 2.0