Morsdag :)

Idag är det ju morsdag :) grattis mamma ♥
Igår var vi ute, i höganäs ;) Jag och älskling gick till cornelis och där träffade vi Ida, Caroline, Emma och deras kompis :) Jag och Ida sjöng kareoke ;S hahahahahahaha!!! Sen åkte vi vidare till trappaupp, fast Ida följde inte med :( 
Vi hade jätte skoj, jag och älskling raglade hem och var hemma lite efter 4   ;)
Idag ska vi ha morsdagsmiddag :) så min och Andrés famlij kommer och äter, vi har precis städat hela lägenheten, det tar sin tid när man är lite dagen efter ;) men nu är vi iaf färdiga så nu ska vi gå och handla.

pusss

fest fest fest !

Livet är en fest ;) Mycket festande denna helgen, men så ska det vara nu innan studenten :D I torsdags var det bal, vi skippade gröningen och gick på bonna serra och käkade ist, och det var mycket trevligt, många trevliga och roliga människor, framförallt min Lisette ! Sen en sväng till åstorp för lite förferre ;) Sen blev det efterfest på tempel, dansa satan ;) träffade Ida också, vilket var super skoj ! Sen kom även min älskling in <3 Bara störigt att vissa kossor ska hålla på fast dom vet att det inte är någon idé, man håller fan inte på och raggar på någon som redan har tjej !! KOSSA !! Iaf pappa fick vara taxi till oss ;) bästaste pappa !

Igår åkte vi till bakken, mycket trevligt !! min famlij och Andrés, var inte hemma förän 2, och jag började jobba halv nio, nog trött?
Ikväll har vi varit på kalas hos farfar som fyller 64 imorgon,GRATTIS!! Åt godmat ! Nu är det dax igen för lite festande ;) hahaha, Är det student snart eller? ;););) PAAAAAARRRRTTTTTYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!


TJINGELING !!!

!

bal

:)

Älskling ringde precis :) inatt ska vi sova på hotell och ha det mysigt <3 ihhh jag älskar honom så otroligt mycket ♥
Mitt hår blev bra :D


tisdag

Då var det tisdag igen, veckorna går super snabbt ! Snart är det student :D:D Det är allt jag pratar om känns det som :P hahaha. Idag har jag först varit i skolan, ganska segt. Sen träffade jag min kusin Lisette och Tess :) vi åkte till donkan, driven ;) Sen vidare till höganäs, dom fick sina naglar vidgjorda och imorgon är det min tur :D Just nu sitter jag här med färg i håret ;) får se hur det går (A) hahaha. Håller även på att göra middag till mej, potatis och korv, väldigt fantasifullt.
Igår var mamma och amanda här en sväng, dom hade med sig glass, den satt inte fel vill jag lova ;) Det är som Lisette säger man börjar dagen med att banta sen går det bara utför ;D Sen åkte vi till loppan, en second hand affär, där jag hittade ett par pumps som var to die for ;)
På kvällen blev det pizza och fotboll med min älskade <3, gjorde även mina författare, jävla mög arbete ! Men det blev gjort iaf så jag är stolt över mig. Jag fick även reda på att jag fick VG på projektarbetet :) härligt !
Näe nu ska jag skölja mitt hår och se hur detta blidde ;)

Tjingeling.

Pusss♥

söndag

Då var det söndag igen, och de nefterlängtade långehelgen slut :( lite depp. Idag ska jag till ängelholm och titta på Amandas teaterpremiär :) heja dej !!
Älskling var tvungen att jobba så det suger riktigt mycket!! Det är jätte tråkigt när André jobbar många heldagar i streck.  i hinner knappt träffas och det tar hårt på oss. Men imorgon är babe ledig en halvdag :) Så det gillar jag väldigt mycket <3


åpuss♥

lördag

Då var det lördag kväll, jag är helt slut ! Jag sov inte allt för många timmar inatt plus att jag har jobbat idag. Sen i eftermiddag körde jag och hämtade mormor, vi åkte till väla och fikade :) Väldigt mysigt !
Nu har jag precis kommit hem, ska städa lite, sen lär det bli soffan för min del.
Jag saknar André idag, han jobbar och det suger !!
Ha en mysig kväll alla !

Tjingeling !

Puss♥

:)

God Morgon alla !
Idag är det röd dag så jag är ledig, sååå skönt ! Fast som vanligt kan jag inte sova. Så jag är redan uppe och hoppar ;D
Jag ska med mamma och dem till pålsjöskog med vovarna. Sen får jag se vad jag hittar på idag :)
Förrestsen vet ni vad jag gjorde igår? ;) Jag klippte gräsmattan, hahaha!! Så idag har jag lite träningsvärk, så klen är jag (A) hahahahaa
 
Hejsålänge!

puss ♥

onsdag

Kort dag i skolan, 10-12, sen tog jag bussen hem, mötte babe. Vi gick och käkade lunch, myspys! Nu väntar lite ärenden och sen ska jag banne mej hem och lägga mej i solen !


puss <3

kväll

Så, nu är jag hemma. En lång och jobbig dag ! Idag har det inte varit skoj att heta Annsofie. Jag får hoppas att det är bättre imorgon :)
Sov gott alla, för det ska iaf jag göra :)


Puss och god natt ! ♥

tisdag

Kort dag idag :) 10-13:30, lyx? ;D Jag hade mamma som gråhårsmodell imorse, hon blev super duper fin ! Sen käkade vi lunch, pastamannen ;) hahaha. Sen hade vi lite svenska, vi fick veta vår nationella-uppsats. HAHAHA kan jag bara säga, sen säger jag inte mer.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men halv 7 ska jag var inne på salongen, vi ska ha lite datakurs :P
Jag har inte så värst mycket att skriva....

Tjingeling !

Puss ♥


måndag

Underbart väder idag  ! ÄLSKA !!

Snart ska jag köra in till stan och möta babe, men först måste jag käka lite. Vet dock inte riktigt vad jag är sugen på :) Får väl se vad det blir.

Hej hopp alla !


puss♥

:)

Nu sitter jag i skolan, vi har heldag med en från handels. Det är ganska tråkigt. Ikväll ska jag och älskling till olympia och titta på hif-trelleborg. Jag fixade biljetter från Markus i min klass :) nu får jag nog lyssna lite. Puss <3

:)

Min söndag har varit väldigt bra ! Jag körde med rabbarber till mormor, hon bjöd på middag :) morfar bättrade på färgen på min bil på några ställen. Sen körde jag hem till mammsen och pappsen, klippte farfar. Sen körde jag och mamma Amanda till Ä-holm. När vi lämnat henne åkte vi och handlade. Jag köpte två blommiga plädar :) Sen när vi var påväg ut från MAXI stod det två sånna från telenor, som stannade oss. Hon kollade på mitt abonemang och sa att detta var katastrof. Så gissa vad? :D jo hon fixade ett nytt abonemang till mej, så jag har en massa bra saker på det och jag fick en ny mobil :D:D En W595, jag fick välja på rosa och svart så jag tog den svarta :)
Så nu har jag nytt nummer bara så ni alla vet ;)
Sen åkte vi hem och jag klippte lite till. Och jag fick äntligen klippa page på Amanda :D och det blev DÖÖÖÖ SNYGGT !! Så nu är jag också sugen på att klippa av mitt hår, hmm? Får nog iaf vänta till efter studenten.
Jag satt nyss och tänkte tillbaka lite, och kom på när jag och Ida var med i UKM i helsingborg. Vi hade köpte matchande kläder, röda puffiga byxor och en svart tröja, sen mimade och dansade vi till Bubbles TKO, hahahahaha ;) Och vi hade tränat in hela dansen. Så nu var jag tvungen att söka den låten på youtube, hahaha det var faktiskt modigt av oss att gå upp på scen och dansa för så mkt folk ;) söta var vi iaf ;)

Nu ska jag bädda ner mig på soffan och hoppas på att där är ngt bra att kolla på. Imorgon ska vi ha info med handels. PALLA? Fast å andra sidan är det kort vecka, är ledig torsdag och fredag :D Sen jobbar jag några timmar på lördag och sen ledig söndag. På söndag ska min söta lilla syster ha teater premiär :) Så såklart ska jag dit och heja på henne :) Hon är världens duktigaste ♥


Pusss ♥

söndag

Nu har jag städat klart :) nästan, ska bara dammsuga oskså. Vet ni vad som är dödstråkigt? Jo att vika strumpor :P hahaha Sen ska jag köra hem till mormor med lite rabbarber och sen ska jag och klippa farfar :)
Jag ska också åka till Ä-holm med mamma och vovarna :) mysmys !
Sen vet jag inte vad osm händer ;)


puss ♥

:D

Nu har jag precis varit och hämtat MIN bil !! ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT DEN !!
Bara för att jag har världens bästa mormor och morfar :D

-

Shit ! Jag har dragit ut allt ur min garderob, och jag säger bara SHIT !! Detta blir nog ett heldags projekt ! Jag hitts vissa kläder jag typ aldrig använt :S

Tillbaka till röran ;) tjingeling !

lördag

Idag ska jag :

*Städa badrummet
*Bädda
*plantera mitt syrenträd
*Börja på svenskan
*Städa min garderob ( rensa ut gammla kläder)
*Fixa med tvätten
*Baka rabarbepaj
*Bättra på solbrännan
*Klippa gräsmattan


Jag får se hur mycket jag orkar och hinner (A) Ska även åka till mormor & morfar en sväng :)


fredag

Underbar dag :)


fredag

Äntligen fredag  ;) Ska snart bege mig till bussen, APU 9-18 idag också ju. Jag somnade innan babe kom hem igår, ng social jag är (A) Borde vara pigg idag, min ikke. Hade lätt kunnat sova några timmar till. Idag är det 8 månader sedan vi blev tillsammans <3 Tiden går super snabbt ! Jag älskar dig så mycket och är så glad att just vi träffades. Du är allt och ännu mer <3


puss ♥

-

f


torsdag

f

lööökig bild ;)

Juliana tog ur mitt löshår idag. Så nu känner jag mig lite naken (A) Men hon stylade mej jätte fint så det känns ändå bra :) Jag hade en kund idag, lite segt. Imorgon har jag 2, hoppas på fler !!
Jag är ganska trött, blor nog bingen om inte allt för lång tid.
Sov gott alla.


puss


torsdag

Nu har jag en lång dag framför mej, 9-18, praktik. Och ska jag vara helt ärlig så är jag inte särksillt taggad. Har typ inga kunder idag. Jag hoppas på många drop-in, och är det någon som behöver göra vid sitt hår så är det halva priset hos mej ;)
Babe har sovmorgon så jag fick ju gå upp själv ;/
Nu ska jag klä på mej och sen cykla till bussen.

Puss ♥

k

-

Nu har jag avnjutit en riktigt god middag. Rotfruktsgrattäng med grillad kyckling till :) Jag har verkligen världens bästa pojkvän, kanon på att laga mat är han också ;) Men det är förståss inte det ända han är bra på :) Jag älskar honom med hela mitt hjärta, han är den jag vill leva hela mitt liv tillsammans med. Han är bäst <3

;)

A



Sötast ;)

onsdag

Lyx-dag idag ! Började 11 och slutade 12 ;) En barberare var och visade rakning med kniv. Sen slutade vi. Jag hade utvecklingssamtal som gick bra, min mentor är jätte bra.
Sen mötte jag babe och Eva och vi gick och åt kebab ;) Sen tog vi bussen till väla där vi träffade mammsen och Amanda, dom körde oss hem :) Nu håller babe på med middagen, jag är så bortskämd ;)
Jag har fått min klänning från stylebystars idag och den var super fin !! Marin blå och jätte fin.
Nu är det bara skor jag inte hittat, så är det någon som har tips så skriv gärna :)
Fattar inte att det bara är en månad kvar ;o Och om 2 veckor är det balen. Tiden springer. Skönt är det också.
Jag och älskling fick två påslakan av mammasen idag, super snällt, för vi har typ två att byta med (A) hahaha, bara underlakan vi behöver nu ;)
Nu tror jag att jag ska hjälpa babe med middagen lite (A) försöka iaf, ;)


puss ♥

tisdag

Igår var det rättegång. Det var lätt det jobbigaste jag någpnsin gjort ! Jag var ju vittne. Snacka om att man känner sig helt utlämnad när man sitter där helt själv. Och även fast inte jag gjort något fel så känns det ändå som jag var skyldig. André var jätte duktig och allt gick bra.

Idag har jag varit i skolan. Inte så mycket som hände där. Sen hämtade jag bilen, körde en sväng om mamma och sa hej, sen hem. Älskling har städat förrådet så nu är där jätte fint :) Snart ska jag köra in till stan igen, vi ska ha möte på salongen. Sen blir det hem och bara mysa  !
Imorgon har vi riktigt lyxig dag ! Vi börjar 11 och slutar 12, en barberare ska komma. Sen kl 12 ska jag ha utvecklingssamtal. Hmm? bra hoppas jag det går . Sen ska jag raka vägen hem och njuta av dagen, för att sen ladda till torsdag, då är det praktik, 9-18.


hejsvejs !!



söndag

Åhh sån mysig dag !
Jag och älskling vaknade av att mammsen ringde :) vi gick upp och gjorde vid oss snabbt. Sen körde vi till kakboden och käkade frulle, massa gott ! Sen körde vi vidare till bär och grönt, handlade lite till trädgården. Körde till hyllinge och bauhahus. Ännu mer trädgårdsgrejor. Sen en lite sväng inom familia. För att sedan käka max. Och vad gör jag? jo jag tappar bort mina nya solbrillor. FAAAN rent ut sagt !!!  Körde en sväng inom mammsen och pappsen :) Så skönt väder det varit idag. Och min älskling och jag har haft HEEELA dagen tillsammans <3
Vi har även hunnit en sväng om mölle.
Nu har vi precis ätit middag. Jag lagade styvade makaroner med kycklingkorv :) Mycket gott ! Nu blir det soffehörnan, fast jag skulle behöva plugga lite ;/ ÖRK !! Skola imorgon. Otaggad om något !!!!! Plus att det är rättegång imorgon och jag ska ju vittna. Så jag lär ju missa en del i skolan också. Hoppas iallafall att allt går bra.

Annsofie♥André  ÄKTA KÄRLEK

<3

Mitt 100:de inlägg ;)

Min eftermiddag har varit lugn och mysig :)
Jag och lillasyster körde en sväng, det blev en runda till väla, köpte en bh och ett par trosor, efter väla körde vi och handlade till vå middag. Sen blev det oasis i ödåkra :) skönt !
Så fort vi kom hem började jag och sis laga middag, flygande jacob med ris :) smarrens ;D mamma och pappa tyckte nog det var ganska skönt att slippa göra något :)
Jag tycker det är så skönt att mitt magont gått bort nästan helt nu. TACK! Det var så härligt att göra vid mig ordentligt imorse, fixa håret, sminka mig, ha på mig något annat än mjukis bralls (A) hahaha. Tänk vad glad jag kan bli för så lite :P hahaha. Men efter fem dagar på soffan blir iaf jag ganska utråkad och less på att se tråkig ut.
Jag hittade en super söt klänning på stylebystars, så nu längtar jag tills den kommer ! Måste ju ha något fint nu när studenten närmar sig, blir ju förhoppningsvis en hel del roligt festande ;) Jag kan inte fatta att det bara är 5 veckor tills jag står där med mössan och skriker (!!) Helt sinnesjukt hut fort dessa tre åren gått. Jag kommer fortfarande ihåg när jag fick intagningsrevet, där det stod att jag kommit in på mitt första val dvs. frisör, SÅÅÅÅÅÅ glad blev jag. Det ska bli skönt nu att börja jobba och tjäna pengar. För att vara fattig student är inget jag vill vara längre!





fia


Jag är så glad för allt jag har och alla underbara människor jag har i mitt liv ♥

lördag




k

Min, Min, Min, Min, Min älskling ♥




Nu känner jag mig som en människa igen ;D Så skönt ! Lite ont i magen har jag dock men inte alls som igår !
Mamma och Amanda kom och hämtade mej innan, dom överraskade mej med ett par vita puma skor :) Super fina !! :D
Älskling jobbar hela dagen, så det är mindre kul ;/ Imorgon är vi båda lediga iaf. Så imorgon blir det massa pyssel hemma och mys.
Nu har jag betalt mina räkningar, så det är skönt :) Känns bara lite tråkigt att betala ränkningar, hade hellre shoppat för de pengarna, men det går ikke (A)
Mamma och Carina har fullt upp med min och Lisettes student, så gulliga är dom :) Det är helt perfekt, att jag och Lisette ska aha vår student ihop :D Kan inte bli bättre !!

Nu ska jag ut i solskenet, för idag har faktiskt solen hittat fram :)


-

Idag är det exakt 5veckor tills jag tar studenten(!!) ÄNTLIGEN !!!!
Ska bli så himla skönt.
Idag fick jag en fin, brun kofta av Karin från mammas jobb. Jag blev super glad :) tacktack!
Just nu sitter jag och kikar efter skor, både till balen och studenten. Hmmm?
Kom även på idag hur fruktansvärd min utväxt är ;o mindre snyggt. Men det går ju att fixa lätt som en plätt ;)
Min mage är en aning bättre nu iaf. Så något positivt iaf.

hihi, nu kom precis världens bästa Jeanette, hon hade en present, en guldig puma väska :) SÅÅÅÅ FIN ! Och jag som ÄLSKAR  väskor :D:D:D:D:D TACK !!

fredag

Börjar bli ganska segt nu att bara ligga hemma ;/ Var iaf hos doktorn imorse, tog lite prover. Hon trodde att jag åkt på en kraftig magsjuka. SKOJ?
Har inte så mkt att skriva. Så hejsvejs !

torsdag-SJUK

GAAAAAAHH !!

Orkar inte med detta längre ! Min satans mage ger sig inte. Och det börjar bli ganska tråkigt nu. Har inte sovit många timmar inatt. ;/
För övrigt får jag lite panik för skolan, känns inte riktigt bra att komma efter i allt ;/ Får hoppas och be att allt ordnar sig.

tisdag

Hela gårdagen tillbringade jag på sjukhuset ;/ Inte så kul. Det började med att jag mådde illa hela natten och på morgonen när jag gick upp fick jag fruktansvärt ont i magen så jag inte kunde stå upp. Men jag åkte ändå till jobb. Fast fick gå hem 15. Mormor hämtade mej och sen åkte vi hem till hjälmshult. Men det blev värre och jag fick jätte hög feber så när vi hämtade pappa åkte vi in till akuten. Dom gjorde alla möjliga test och tog en massa prover. Men kunde inte hitta något. Så efter många om och men blev jag hem skickad och tillsagd att vila och ta det lugnt. Mindre kul. Så nu ligger jag här. Mamma kom imorse och vi har ätit frukost, mysigt och trevligt med lite sällskap!

/ F ♥


söndag

Så ja, Emma och Mia har nästan precis åkt. Gjorde provuppsättningen på henne idag och Emma sminkade :)
Har även hunnit vara lite duktig idag, tvättat och städat lite. Bakat har jag också gjort. Skulle behöva dra över med dammsugaren, men jag orkar nog inte det (A) Får bli imorgon :)
Annars har jag inte direkt något att skriva. Älskling jobbar så här är rejält tomt hemma.

-

Och förresten, så bryr jag mej faktiskt inte.

Kreta

Lite bilder från Kreta :)


k
kk


kkk


ssk


sks

lördag

Så i torsdags kom vi hem, från en fantastiskt rolig och mysig resa :) Så himla skönt att bara få vara vi <3 
 torsdag kväll firade vi att vi kommit hem med pizza och hyrde twilight :D oh my god va bra film !

igår körde vi till Ä-holms hembygdspark, jätte mysig dag ! gick och mös och njöt av värmen. På kvällen var vi hos mina päron, pappa fyllde nämligen år :) vi käkade taco, gott !

Idag har jag jobbat, 8:30-13:30, älskling åkte med mej in, sen mötte han mej efter jobb. Vi gick till mezo och åt och mös även idag i solen! Sen körde vi hem och fikade hos mormor, även det riktigt mysigt ! Vid halv 18 körde vi hem och bytade om, körde vidare till lerberget och sprang några varv i skogen och lite sånt. Sen körde vi och handlade, vi inhandlade vår första grill (A) hahaha, den har jag meckat med nu medan babe har klippt gräset, och vet ni vad? Jag fick ihop grillen HELT själv ! :D stolt?!? hahahaha!  Nu ska vi bara njuta av lördagkvällen.

Knappt 1månad och 2veckor till studenten, ska bli SÅÅÅ skönt ! Jag kan väl inte säga att jag är så himla sugen på att gå till skolan på tisdag. Ähh det löser sig. Palla liksom.



RSS 2.0