30 augusti

God morgon alla glada !  :)
Idag har jag några små måsten, jag måste tvätta och dammsuga. Detta är typ det tråkigaste som finns, men måste man så.
Får se vad som händer sen, har inte bestämt något än.

29 augusti

Jag har hittat på mycket de senaste dagarna :) Var ledig i torsdags ju, min älskade också, vi körde in till stan och gick där och strosade. Jag köpte en yoga-matta så nu ska det yogas ;) Jag och André käkade lunch på Harry´s, det var gott. Vi hade en väldigt mysig eftermiddag och njöt av solen och varandra. Jag fick en liten present av André också, jätte fin BH och matchande undisar, beiga med svart spets. Innan vi körde från stan bokade vi tid på Njuta, så på tosdag ska vi dit på "parbehandling", ska bli riktigt mysigt ! Vi körde inom hjälmshult och fikade, Jeanette och Lukas kom också en sväng. Egentligen skulle jag och André gjort hamburgare men vi orkade inte så det blev "köbemad" (köpt mat) Sen kollade vi på den nya X-men filmen, som var ruskigt bra ! Som vanligt gick min lediga dag aldelens för snabbt.
Igår jobbade jag hela dagen, på kvällen gjorde jag och babe äntligen våra hemmagjorda hamburgare, som blev super goda. Somnade på soffan och var som vanligt väldigt arg när André väckte mej (A) hahaha ovanligt? Nej, alltid när jag somnat på soffan och någon väcker mej så blir jag jätte sur och arg. Så väck mej inte ;)
Idag var det också jobb, trodde det var en skänt när klockan ringde ;) Men jag tog mej upp, körde till jobb, hade fullt upp, och då menar jag fullt. Satt inte ner en sekund, men det är riktigt skoj när det är så mycket att göra. Sen körde jag till hjälmshult, träffade mormor där, vi matade gätterna och Laban. Julius var ledsen för han inte fick komma in, men min famlij är och gottar sig i Göteborg. Sen körde jag och mormor på väla, vår lördags tardition. Jag bytade äntligen tomas sabo halsbandet jag fick i studentpresent av farmor, det blev ett armband av modellen grövre, så snyggt att ha flera armband, så nu har jag både ett smalt och ett tjockt, jag köpte också den berlock jag så länge velat ha, nämligen en liten ängel som håller ett rött hjärta. Jag köpte också lite grejor till håret, saltvattenspray från vision, finns ingen som är så bra ! Jag har ju väldigt typiskt skandinaviskt hår, som gärna bara flyger runt, så med lite saltvattenspray blir det kanon, jag köpte även schampo och balsam. Sen fikade vi, jag åt köttfärspaj. Sen en liten sväng inom Gina, ett lila linne och en svart fladdrig kofta. Mormor följde med mej hem en sväng, alltid lika kul! Och jag har köpt något jag inte köpt på MÅNGA år, nämligen en CD-skiva, hahaha.
Nu ska jag njuta av kvällen :)
 

26 augusti

Hej bloggen !
Dålig på att uppdatera tycker jag. Igår efter jobb handlade jag, kul va? näe men igår fick jag ju lön, så då var det extra kul att handla mat och sånt för då kan jag unna mej själv extra god mat, haha.
Idag efter jobb tog jag bussen hem, tog bilen och körde direkt till hjälmshult. Jag hämtade upp pappa och Amanda och vi körde till ödåkra och käkade pizza, väldigt mysigt var det ! Sen när vi kom hem fick jag och Amanda ett litet ryck, vi bestämde oss för att klippa henne, så jag har precis klippt av henne håret, så nu har hon också page, dessutom klippte jag lugg på henne, hon blev super duper fin ! Världens sötaste syster har jag, och hon börjar bli stor, hon är 11 år, har precis börjat 5an och tycker själv hon är såå vuxen. Hon har precis börjat köra cross och är jätte duktig, hon har även demonsterat för mej idag, men hon vågade inte låta mej prova. Haha.
Imorgon är jag ledig, då kommer mamma på förmiddagen och fikar, sen ska jag försöka hinna träna, köra till väla för att köpa en yoga-matta och kanske köra till kullaberg med små vovvarna och gå, får  se hur vädret blir :)
Nu ska jag köra hem och lägga mej :)
Sov Gott ! P&K ♥

24 augusti

Idag har jag gjort något jag aldrig gjort förut, jag har varit på yoga. Det var rikgit skönt och kul. Så det kommer jag garanterat fortsätta med. Annan träning jag testet, spinning och step up osv, har varit så stressig men yoga var så lugn och ändå så känner jag hur det bränner i musklerna, skönt !
Åsa var jätte duktig :)
Igår var jag och mitt hjärta hos hans föräldrar i påarp, vi käkade jätte gott och kollade en mindre rolig fotbollsmatch. Tråkigt när matchen förstors av domaren. Det var för övrigt jätte trevligt där.
Nu har jag varit och hämtat hjärtat på jobb, jag är helt slut, ska duscha sen blir det loppelådan (sängen) haha. Ska försöka komma upp tidigt imorgon och ta en liten jogging/powerwalk tur innan jobb. Allt hänger på om jag orkar komma ur sängen imorgon. Önska mej lycka till ;) hahah.

God Natt och Sov så gott :) P&K <3

-

Nu har jag precis tagit en stor skål med glass :) MUMS ! Full rulle idag, dagen har gått sjukt snabbt och jag har fått väldigt mycket gjort. Mormor hämtade mej vid halv 2, då körde vi ut på IKEA, där jag köpte en skohylla, en duschhylla, ett litet stekjärn, 2 nya påslakan och en pläd/överkast. Sen gick jag och mormor in på väla och fikade, och såklart var jag tvungen att gå in på Gina, där jag köpte en lååång jeansklänning, som satt som en smäck ;) endast lite för lång och axelbanden sydde jag om hos mormor sen, så den blev perfekt !
Mormor följde med mej hem och hjälpte mej med att fixa iordning allt, och allt blev mega fint ! Tänk vad lite förändring kan bli fint. Sen när mormor kört hem började jag helvetesjobbet, nämligen att rensa och ändra om i garderoberna ! SHIIIT! Blev typ precis klar och en stor svart sopsäck senare är garderoberna tip topp. Nu ska jag sätta på TVn och hoppas där är ngt sevärt, snart kommer babe hem och jag hoppas han tycker här är fint :D

Härligt att det gick bra igår *anonym* ;) håller tummarna för du vet vad ! du är så bra min vän !! ♥


puss ♥


22 augusti

LEDIG !!!! Fast jag och babe gick ändå upp ganska tidigt, jag vaknde vid 8, stört! Solen skiner ute så bättre kan de ju inte vara förutom att min babe jobbar. Men imorgon är vi båda lediga. LYX!
Nu ska jag med mormor till IKEA, behöver en skohylla och en duschhylla. Hej så länge ! Puss

21 augusti

ÄNTLIGEN HELG !!!
första lördagen jag är ledig sen jag tig studenten ;) ska bli kanon skönt att vara ledig två dagar i rad. Det gick snabbt på jobb idag. Lollo och Fabian var där, gulligare unge än han finns inte ! Lollo passade på att gå några ärende så medan Annika fixade med sin kund fick jag ha honom, vi gick runt lite och så, han tycker inte det är roligt att vara stilla. Efter en stund bara somnade han. gullunge! Hade gärna kidnappat han ;) haha. efter jobb tog jag tåget till ödåkra där mamma hämtade mej. Jag är hos dom nu och jag har fått god middag, scnitzel och potatis och sås. jag är bortskämd ! Nu ska jag nog snart åka hem, är ganska trött.
PUss

-

Nu har jag precis kommit hem, jobbat hela dagen, blev riktigt mycket att göra. Jätte skoj! Efter jobb träffade jag Emma och Sabina, SÅÅÅÅ kul! Vi käkade kebab och snackade en massa om ALLT. Det behövdes ;) jag håller alla tummar för dig imorgon gumman ;) hahaha bara dom som vet vad jag menar.
Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon. Sen är det helg ! WIIIE första lördagen jag är ledig sen studenten. Helt knasigt känns det.
Sov gott alla !

puss

20 augusti

Hmm, mitt inlägg från igår kväll har fursvunnit, knasigt. Nu sitter jag här och äter frukost, fil och macka. Snart ska jag göra mej klar och köra till bussen. Jag känner mig inte helt hundra idag, ont i halsen och känner mej krasslig. Igår såg jag och älskling andra ARN filmen :) åhhhh dom är så bra !

Ha det så bra idag och ut och sola med er ! Puss.

19 augusti

Nu ska jag bege mej till jobb :) Det känns som det alltid är morgon och jag ska bege mig. hahah tiden går mega snabbt. Vi hörs sen :) puss

18 augusti

usch tiden räcker inte till, jag skulle verkligen behöva fler timmar på dygnet. Kom hem från jobb för en stund sen. Mamma och Amanda kommer en sväng snart, länge sen dom var här ! För övrigt skulle jag behöva städa undan lite här hemma, jag har grejor överallt, framförallt kläder, så jag skulle behöva rensa ur där också. Jag har sååå mycket kläder och jag använder typ 1/4 av allt om ens det. Ändå är det så ofta jag handlar ännu mer, så egentligen skulle jag behöva en garderob till (A) haha.
Igår när jag kom hem hade älskling gjort en sååå gullig sak. Han messade mej på eftermiddagen att bjuda hem mormor på kvällen, så det gjorde jag. När jag sen kom hem hade han dukat väldigt fint, på bordet låg där en lapp med "menyn" inför kvällen och sen en lapp till med hur jag skulle göra, så han hade förberett allt så jag bara skulle värma det. Menyn bestod av:
- sallad med grillad avokado och fårost
- Fyllda grillade färsbiffar med bacon och fetaost, trattkantarellsås och potatismos
- hjärteplättar med glass och sirap

Fattaar ni hur mätta vi var? och hur gott det var? Den såsen kan jag äta med sked, hahaha. Så himla bäst min pojkvän är ! Finns ingen bättre det kan jag lova. Och han är min, min !

Nu tror jag att jag ska sätta lite fart :) Ha en fortsatt mysig kväll alla ! Puss♥


-

Just nu håller jag och min älskade på att laga middag, morots och blomkålsstuvning med stekt falukorv, värsta nobelmiddagen. Hahaha! Sen ska vi se ARN filmerna, som är super bra. Sen blir det nog bingen tror jag, babe skulle ju egentligen jobbat ikväll men han blev ledig, sån lyx !
 Han är världens bästa, min André ♥


16 augusti

Så var det söndag, jag har 5 långa arbetsdagar framför mej, sen för första gången sen studenten är jag ledig på lördag, vilken lyx !
Igår efter jobb hämtade mormor mej, vi åkte till väla och fikade, mysigt! Sen var mormor hos mej en stund och hjälpte mej att städa och vika tvätt och lakan. Världens snällaste och bästa mormor är hon ! Imorse vaknade jag och babe först tidigt men vi somnade om, sen upp och duscha och iväg för att se HIF-Göteborg, med tankte på att de låg under med 2 mål och sen kvitterade så tycker jag dem var jätte bra :) Vi käkade lite och hade mysigt.
Nu ska jag snart köra hem till mamma och dem en sväng, dom har varit och campat i helgen och jag har saknat dem !
Hejsvejs !

-

Jag sitter och är rätt irriterad. Ska gå och lägga mej och hoppas att irritationen ska försvinna. Sov gott alla glad !

15 augusti

Jag orkar inte skriva just nu, jag ska först vila lite, sen ska jag skriva :)

God Natt!

God Natt alla, nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna, sen ska jag lägga mej och sussa sött, imorgon ska jag gå upp tidigt igen och ut och gå.

Sov gott !

puss♥

-

Hemma efter en låång arbetsdag :) Körde och solade efter jobb, skönt att lägga sig och slappna av och bli lite brun. Nu har jag precis ätit kvällsmat, sallad blev det. Idag har jag saknat min älskling jätte mycket, han kommer inte hem förän vid tolv och då ska jag sova, men tror inte jag kommer göra det, sover jätte dåligt när jag är hemma själv, så fjantig jag är. Men mörkrädd är jag (A)
Nu ska jag glo lite på Tv, sen kanske det blir sängen med en film :)


13 augusti

Gick upp tidigt, ut och powerwalka med babe, riktigt skönt. Nu har jag precis gjort vid mig, älskling gjorde frukost då. Så nu är jag mätt och glad. Om 30min ska jag bege mig mot jobb, hoppas på många drop in idag ;) Vi hörs ikväll .
Puss♥

11 augusti

Nu har jag fått sån här fin design :) Min farbrors tjej gjorde den till mej, massa tack !!  :D
Idag är jag ju ledig, älskling med. Vi har inte bestämt vad vi ska hitta på än, vi får väl se.

Kram ♥

-

Nu är jag hemma efter ännu en dag på jobbet, väldigt lugnt har det varit idag. Helt slut i kroppen är jag, vet inte om jag kanske är påväg att bli sjuk. Får ej hoppas det. Ska fixa lite här hemma innan jag intar soffan :)
Saknar älskling idag, han jobbar till 23 ikväll, förhoppningsvis håller jag mej vaken tills dess.

KRAM ♥

10 augusti

Måndag igen, oj vad veckorna springer iväg. Nu ska jag snart till jobb, tror det blir en ganska lugn dag. Fast jag har ont i magen idag, vet inte vad det är. Går förhoppningsvis över. Hoppas alla ni får en bra dag :)

♥ André

usch så dålig

match mellan hif och örebro. Inte kul alls. Sundin avstängd nästa match.usch usch.

chokladbollar

Jag satt precis och funderade, och jag kom fram till att jag älskar chokladbollar, hahaha. Skulle kunna leva på det alltså (A) hahaha Har precis tryckt in mej två stycken, och till frukost, nyttigt? ;) nej men är det helg så fpr man väl unna sig lite onyttigheter. Näe nu ska jag göra något nyttigt att äta :) hej så länge !

9 augusti

Det blev en lugn kväll igår, vi satt äfrst här hemma och mös, sen gick vi till bussen och åkte in till stan. Vi varbåda ganska sega och det var rätt så dött ute, så vi käkade kebab gick runder lite och sen stack vi hem igen. Det blev en väldigt mysig kväll.
Idag jobbar babe till fem, sen ska vi kolla fotboll och käka något gott. Fram tills dess ska ja till playan och njuta, härligt! Kanske blir en liten glass också ?
Nu ska jag göra lite frulle innan jag drar mej ner mot playan.


-

Har precis ätit en väldigt god middag, pasta med skaldjurssås (pilgrimsmusslor och scampi) sitter med ett glas vitt vin, och lyssnar på bra musik med min André, sen blir det antagligen utgång ;)

outfit:

svart top - rarefasion, nelly.com
jeans med lappar på - Gina Tricot
klocka - JET SET

;)




fff

8 augusti

Upp tidigt imorse, 6 ringde klockan. Zombie varning på mej. Babe och jag gick upp och duschade och vaknade till liv, sen körde vi till stan. Hämtade upp Åsa, sen vidare och parkerade på olympia och gick ner till jobb, babe gick för att träffa sina föräldrar. Dagen gick relativt snabbt. Värsta pådraget utanför jobb idag, polis och grejer, undra vad som hänt. Efter jobb mötte jag babe, vi gick upp mot bilen och körde till stranden, min famlij och Jeanettes var redan på plats, vi badade och hade det mysigt trots nyckelpigsinvationen. Örk ! 
Nu har vi precis kommit hem, duschat och så, jag ska göra vid mig nu. Babe har en liten överraskning, eftersom vi hade 1år igår. Får väl se vad som händer ikväll.


7 augusti

1år sen jag och André träffades idag ♥ tiden går verkligen jätte snabbt. Jag älskar dej så otroligt mycket !

Igår klippte jag först Åsa, vi tog trimmern ;) kort blev det, och super fräckt. Sen började Åsa evighetsjobbet och plågan för mej nämligen att ta ur mina extensions, och jag som är lite pipig (A), men efter mycket möda var allt av, och högen med hår på golvet var enorm! och mitt egna hår hade blivit jätte långt, så vad tror ni att jag gjorde då? jo jag klippte av de. haha. Så nu mina vänner har jag page, så himla skönt ! hihi, nog för att jag älskade mitt långa svall, men nu kändes det som jag behövde lite förändring. När jag kom hem från jobb ställde jag mej över badkarskanten och kletade i en brun toning, inte det lättaste att göra det på sig själv, mycket lättare att göra det på alla kunderna. Men färgen blev jämn och kanon tjusig. Vilken förändring ;)
vid tio gick jag och la mej, men jag kunde verkligen inte sova, sånt är så jobbigt, lite efter tolv kom älskling hem, inte kunde jag sova då heller, han satte på en film, sen tittade jag nog på kliocka sista gången någon gång efter ett, så gissa om jag var trött imorse . Men fort gick det att göra vid håret ;) härligt ! Idag har det gått bra, Åsa och jag hela dagen, och vi har ju väldigt skoj tycker jag :) Nu är jag hos farmor och vi har grillat, men jag åt typ inget, mår illa :(
Imorgon ska jag hämta Åsa åtta, sen kör vi mot jobb :)
Om det går som jag vill imorgon är det strålande sol och varm för isf kör jag direkt ner till stranden och lägger mej efter jobb, får passa på nu när det äntligen är lite fint !


-

Så var det kväll igen, var på stranden hela eftermiddagen med mamma och mormor, väldigt mysigt. Lite röd om kinderna blev jag, haha. Ikväll kom Emma till mej, så länge sen. Vi åkte och handlade lite gott, gjorde flygande jacob och marängs swiss till efterrätt, vi blev väldigt mätta. Och nu har vi äntligen pratat ikapp oss, var ju nästan 2 månader sen vi träffades sist, alldelens för länge sedan tycker jag ! Så vi har bara myst hela kvällen, hon körde för en stund sen och då har jag städat undan lite här, dammsuga gör jag imorgon. Imorgon är det jobb igen, bara jag och Åsa för Annika är på kurs till på lördag. Men det blir skoj!
Nu ska jag ha lite nagel-vård, sen kallar sängen.

puss&kram ♥

5 augusti

Idag är jag ledig och idag är det kanon väder !!!! GRYMT!! Jag tänkte ju städat och tvättat idag, men glöm att jag tänker stå inne när det är så fint väder, wiiiiihoo! Jag och mormor ska till stranden och gotta oss, härligt ! Nu ska jag packa ner mina grejor, ikväll kommer Emma, puss på detta !

4 augusti

Det var varit fullt ös, så nu är jag typ medvetslös ;) det rimmade ju tom, så torr humor jag har nu när jag är trött. Jag hade fullt idag, typ bara någon lucka i morse, och jag hade bara såndana gulliga kunder som jag önskar jag kan få ha varje dag ! älskar älskar älskar mitt jobb!!! Igår hade vi möte, väldigt mysigt hade vi och glömde bort att ha möte nästan (A) satt inne på bishops och käkade räkmacka, fick mycket beröm också av chefen (Annika) Jag är så glad för mitt jobb, och mina arbetskolegor, vi är inte så många men åhh så kul det är att komma till jobb ! Efter mötet gick jag bort till älskling som satt och väntade på mej på O´learys, han käkadehamburgare och jag beställde en glass, och det var ingen liten glass jag fick vill jag lova, men åh vad god den var. Vi var hemma vid 10,bums i säng och somnade direkt.
Imorse när jag vaknade kände jag mej som en gammal tant på typ 87bast, jag hade ont i fötterna när jag gick från sängen till duschen och ryggen värkte och höften knakade. hahahaha! Nu kan jag ju skratta åt mej själv men imorse var det fan i mej inte så kul.
I morgon är jag ledig, då ska jag städa lite och bara lata mej, på kvällen kommer Emma och hälsar på mej, så skoj! Snart två månader sen vi träffades, inte riktigt klokt att tiden bara springer iväg. Men jobbar man som en dåre så har jag faktiskt svårt att få dygnet att räcka till, ibland hade jag behövt 48 timmar på ett dygn.
Funderar på om jag ska gå och lägga mej eller vänta på babe, han kommer inte hem förän typ tolv. Men jag vill ju gärna träffa honom idag, lite iaf innan vi ska sova. Han jobbar hela dagen imorgon också.
Hmmm, får se vad jag gör :) Ha en fortsatt trevlig kväll alla !


2 augusti

Så börjar denna dagen närma sig sitt slut :( och imorgon är det jobb igen. 9-18 och sen efter är det möte, alltid lika nervös :S hmm.Efter mötet ska jag träffa upp älskling på o´learys och kika fotboll. Vilken fotbollsnörd jag har blivit (A) hahaha. Vi var ju på olympia i torsdags och kollade då också. Idag sov vi till 12, det behövde vi båda :) Sen körde vi och käkade på MAX, för att sedan gå en liten sväng på väla och Ikea. Jag köpte ett par gröna bralls och en svart genomskinlig lång topp :) Jag har även spanat in vad jag tänker köpa sen när jag blir lite rikare (A) jag hottade nämligen en skit snygg skinn jacka på MQ som jag har bestämt ska bli min, haha även ett par vita converse vill jag ha. Vadå att jag älskar att shoppa? hmm. Vi träffade även älsklings famlij på väla, dem bjussade på fika, sen körde vi en sväng inom mamma och pappa, även där blev det lite fika. Träffade Jeanette & c/o och dom är ju också roliga ;) hahaha.

Jag älskar min André massor ! ♥

RSS 2.0