Fredag

Praktiken gick snabbt, hade en klipp på morgonen och en klipp/sling/färg :) jätte skoj. Klockan sex hämtade pappa mej, vi åkte hem till dom. Var där ett tag och sånt trevligt. Vid åtta körde jag hemmåt. När jag nästan är hemma ringer André och säger att grannen ringt och hotat att ha ihjäl Nellie och han, för att hon skäller.
När jag svänger in på uppfarten och ska gå in, arg och förbannad (!!!!) Så står fanskapet på vår uppfart och börjar bete sig, och jag blir ännu mer förbannad och tjaffsar emot och säger att han ska fan inte stå här på vår tomt och vara otrevlig för då kan han sticka. Så han skriker "JÄVLA SUBBA" óch går in till sig.
Hallå? är folk helt dumma i huvudet. När jag kommer in till André och Nellie, helt hysterisk och jätte rädd blev jag. André ringde polisen och jag ringde mamma och Jeanette. Så dom kör också hit. Under tiden står grannen utanför vårt fönster och stirrar in. Då blir man ju inte direkt lugnare?!?!
Mamma, Jeanette, Micke, Amanda och Lukas kommer hit. Efter en stund kommer även pappa hit. Och ingen av dom var glada vill jag lova. Efter en evighet och en hel rad av otrevliga sms från grannen kommer polisen. Och även älsklings föräldrar. Så efter lite diskussion så förklarar polisen att detta var löst. Så skönt tyckte vi. Alla stannade och drack kaffe. Så helt plötsligt bankar fanskapet i väggen. Precis som att vi var högljuda. När alla skulle köra hem bestämmde pappa och Micke att stanna en stund till och se om de hände ngt mer, efter alla kört. Och mycket riktigt. Efter dom kört smsar grannen IGEN och säger att han är trött på vårt skånska kraxande. Och ännu mera otrevliga saker. Då blir man nog lugn? PUCKO säger jag bara.
Undra verkligen hur många idioter man ska träffa på, för just nu känns det som en hel armé och jag tycker att nu har jag träffat min del av idioter man ska träffa under sitt liv.
Men jag ska ju också vara glad för de bra jag har i mitt liv <3

<3


torsdag

Nu har jag kommit hem, salongen 9-18 idag. Träffade Ida på bussen och de var riktigt skoj! Först åt jag och älskling lunch på Harrys sen fixade jag ju hans hår och han blev super sessig ;) GRAOW!
Nu sitter jag här i mjukisbrallor och ska bara mysa heeeela kvällen (Y) så skönt!
Praktik även imorgon ;) ganska mycket att göra, men hoppas på mer (!)

I LOVE YOU <3

torsdag

Dax för praktik nu då, ska bege mej till bussen strax ;) Sen kommer min älskling och så ska jag göra honom grannare, fast de går knappt ;)

Hej Hopp alla!

Onsdag

Dagen började segt, trog upp mej själv från älskling, duschade och firrade mej. Cyklade på min CP-cykel till bussen. Var i skolan 20min för tidigt. Nån idiot hade kastat in sur-strömming i skolan så där lucktade pecka (!!) Hade VÄRLDENS tråkigaste lektion. Sedan var det permanentrullning, rullade gummi-spolar och vävde. Sen vid lunch kom mamma med bilen :) EmmaDooo, SophieProoopp, Mippe och Jag körde då för att intervjua Ivan på Lemé :) Det var riktigt skoj.
Dagen blev dock helt jävla fuckad efter det. Tänker inte gå in så mkt mer på de. Det är dock för jävla patetiskt. Aja jag tänker inte be om ursäkt för något jag gjort som inte är fel. Sen får ju alla he en åsikt om de.
Jag körde EmmaDooo till väla :) sen körde jag in med bilen till mammas jobb så kom mormor och hämtade mej och körde mej hem där min underbara älskling hade bakat pizza-bullar (A) Världens bästa !!

Imorgon är det praktik hela dagen, jag ska fixa älskling i håret ;* och så ska vi äta lunch ihop <3

Du ska bara veta hur glad jag är att jag har just dej !



Jag älskar dej <3

tisdag

Jag älskar dej André, mer än du anar <3


En bild säger mer än 1000 ord <3


Resultatet ;)


måndag

Massor av grattis till Mormor för hon fyller år idag, Du är världens bästa! <3

Så ja, nu sitter jag här, med slingor i håret. Jag tog saken i egna händer och gjorde slingor på mej själv ;P med lite assistans från min 10-åriga lilla syster ;) som jag också håller på att slinga.
Sen ska ja bättra på de mörka i luggen och på sidorna :) men jag tar de i omgångar :P är inte lika lätt att göra de på sig själv som på andra.
Idag i skolan fick vi gesäll-reglerna :) Börjar kännas verkligt nu. Jag längtar!
Har även hunnit hämta pengarna för ringen idag ;) så nu känner jag mig RIK :D Ihhhh ;)  Men ja måste spara, för älskling och jag har bestämt att vi ska åka utomlands till påsk :D bara han och jag.
Imorgon skulle vi igentligen vara klara med svensk-arbetet, men Madde är sjuk så vi fick till nästa vecka på oss ist, GÖTT(!!) Så förhoppningsvis slutar vi tidigt imorgon (Y) hoppas!

Låt denna veckan gå snabbt ! För jag vill ha helg NU!

Live Love Lough

söndag

Så var det söndag igen ;/
Idag ska jag till Mölle med Mormor + familjen och äta brunch, för imorgon fyller mormor år :D Massa grattis ! Ikväll ska jag klippa en massa, wiiiho. Sen borde jag göra klart äckel-svensk arbetet, men palla? SÅÅÅ tråkigt och ointressant! Men de måste göras tyvärr.

Nu ska jag pallra mej in i duschen.

Hejsvejs alla!

A<3A

Lördag

Våra grannar som bor vägg-i-vägg är inte kloka! Dom skickade ett sms till André igår att dom var trötta på att vår hund skäller när hon är själv hemma, det hör dock till att sedan dom flyttade in har deras hud stått och gnällt, ylat och skällt. Men har vi gnällt? Nej. Så sopa rent utanför er egna dörr innan ni klagar. Åhhh blir så arg. Att man ska träffa en massa idioter i livet. Dom tar lixom aldrig slut heller.

Idag har jag haft en riktig slappar-dag, riktigt behövligt. Legat på soffan typ hela dagen, de ända som saknades var älskling, men han var tvungen att jobba ;/ Har varit ute några rundor med lilla vovsingen. Nu vill jag bara att klockan ska bli halv tio så älskling kommer hem <3


<3


fredag

Praktik igår och idag. Lååånga dagar, älsklings mamma var iaf hos mej idag :)
Igår ringde dom från guldshop och berättade att äckel-ringen äntligen har blivit såld ;) jävla äckel-ring, ville aldrig ha den. Hur puckad får man va?
Jag börjar få lite små panik, för om typ 140 dagar tar jag studenten ;o Och jag har massor jag ska hinna med tills dess (!!) Tex. Hitta balklänning, träna till gesället, skriva gesället, massor med plugg + en massa annat. PANIK?!?
Men jag har världens bästa älskling! Är super , mega, galet kär! ;*
Att kunna känna såhär är helt crazy, men samtidigt helt fantastiskt (!!)

N
u ska iaf jag äta middag med älskling, sen ska vi ha världens bästa mys-kväll <33


Söndag


Dålig på att uppdatera här tycker jag ;P

I lördags var jag och älskling ute, först turade vi och sedan en sväng på tivoli. På båten träffade jag Sophie :D:D KRAMKALAS?! HIHIHI!
Älskling hade vunnit någon tävling på radio så vi hade gratis inträde på tivoli ;) Vi hade riktigt mysigt förutom att jag drack lite för mkt (A) FY SATAN vad jag mådde dåligt heeela söndagen ;/ isch isch!

I söndags låg älskling och jag i sängen typ hela dagen, såg film och mös :) På kvällen kom mamma och pappa med pizza, bakismat eller vadå? På kvällen såg jag och älskling national tresure (hur stavas de? ) sen blev de bingen :)

Igår hade jag sovmorgon, började inte förän halv 11, välbehövligt! Låååång dag i skolan, blörk! Sen tog jag bussen hem till älskling. Mamma kom en sväng med mat-kassar, världens bästa mamma :) Till middag lagade älskling blomkål-stuvning med falukorv :) sen hade vi myskväll framför TVn :)

Idag hade jag också sovmorgon, gick upp halv åtta, duschade och fixade mej. När jag sen skulle äta frukost hoppas katten upp på bordet och välter ut hela juice-glaset över hela mej och hela golvet ;o så det var bara att  börja dagen med att moppa golvet. HAHA! Sen lång dag i skolan där de inte hände allt för mkt, Sandra körde oss till matan ;) hahhaaha!
Nu är jag super trött så ja ska slänga mej på soffan och göra absolut inget :D

Hej Svejs ! <3

lördag natt

Förlåt!!!

Lördag

Jag är så kär, kär, kär <3

Vaknade halv 12 av att mamma ringde, mindre skoj de hon berättade. 9:45 hade Mormors mamma somnat in :´( Isch Isch! Så inte så bra start på dagen.
Iallafall, gick och la mej hos älskling igen och mös massor!
Sen efter en evighet gick vi upp och duschade och fixade oss. Sen bäddade, tvättade och städade vi lite.
Nu i eftermiddag har vi ätit thai-mat och sett film, mys mys mys !

Ikväll vet jag inte vad som händer, får väl se ;D hoppas på ngt skojsigt!

<3


Torsdag

Ja, då hade även jag skaffat mej en blogg ;) Nu är de bara SophiePropp som också ska göra de ;)


Efter skolan tog jag bussen, när jag sitter på bussen smsar mormor mej precis innan jag åker förbi ljunghaga där hon är och vakar hos sin mamma, min gammel mormor alltså. Så jag hoppar av bussen och ringer och säger till mormor att jag kommer och håller henne sällskap. Mormor möter mej vid dörren och när jag kommer in till momma så får jag rysningar i hela kroppen, jag har nog verkligen aldrig varit så rädd i hela mitt liv som när jag gick in på hennes rum och ser henne ligga där helt utmärglad.
Men efter en stund där inne vande jag mej och det var inte alls så obehagligt. Bara sorgligt! Men jag och mormor satt och pratade och lite sånt och allt var lugnt, skönt!
Efter några timmar körde mormor mej hem.
Och man börjar verkligen fundera när man sitter så, livet är väldigt kort och det tänker man inte på i allt vardagsstress, isch! Så iaf jag känner att jag måste börja stressa ner.

Nu sitter jag iaf och väntar på att min älsklings älskling ska komma hem <3 Bara typ 1 timme ;) 

ILY<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0