31 oktober

Nu har jag precis satt på en maskin tvätt, tagit en stoor skål glass och satt mej här för att uppdatera lite, känner att jag varit väldigt dålig på det. I söndags hade vi firma fest på jobb,vi åkte till hillesgården på spa, mycket mysigt ! Fick massage, ansiktsbehandling och fotvård. I måndags fick jag ett ryck, så Annie fick färga min lugg svart, blev riktigt fräckt. Hon plattade ut mitt hår och shit var fort jag har vant mej vid att ha håret lockigt ! Kändes inte som jagmed rakt. I onsdags var jag och babe på olympia och kolade Henkes sista match, matchen var kass med avtackningen var riktigt fin !
I torsdags hämtade mormor mej på salongen, vi åkte och handlade, sen åkte vi hem till mej och lagade flygande jacob, mums ! Riktigt gott. Igår fick jag sluta tidigare på jobb, tog bussen hem och körde sen till mormor, där fick jag middag, köttbullar ! Jag kan säga att jag nästan rullade ut sen, så mycket åt jag. Sen på kvällen hämtade jag älskling på jobb och vi körde till sjökrona där det var 80-tals kväll, Emma lurade dit oss, haha. Vi var lätt yngst och min mamma var där, hahaha då börjar man bli lite vuxen när man är ute och festar på samma ställen som sin morsa ;)
Jag och Emma blev även raggade på av två 80-or, och när vi sa att vi bara var 19 år så fick vi veta att egenetligen existerar vi inte, så små är vi , hahaha. Lite kasedans blev det också. Jag körde så det blev en nykter kväll för mej, inte mej emot. Jag och älskling avslutade kvällen på pricken med hamburgare och mos.
Nu tycker jag att jag fått med de mesta som hänt. Idag ska jag inte göra någonting, bara slappa, tvätta lite också förståss men ändå :) förhoppningsvis kommer mamma och mormor och fikar.


19 oktober

Nu ska jag snart köra iväg till jobb, måndag igen. Jag hade en kund förra veckan som sa att det alltid är måndag och fredag, och jag håller med ! Vart tar alla de andra dagarna vägen?
Igår åt jag världens godaste mat, köttbullar och till efterrätt hade mormor gjort äppelkaka med maräng ovanpå. MUMS !!
Jag och mamma gick en sväng med vovarna. Sen körde jag och Amanda till väla en snabbis, jag köpte foundation och en blommig tunnika :)
Ha en bra dag alla !


18 oktober

Så var det söndag igen. Förra söndagen var jag i värmen. Fy vad fort tiden springer ! Jag och min älskling var och käkade frulle på kakboden innan han skulle till jobb, mys. Nu ska jag göra vid mej och köra hem till mormor och äta världens godaste middag, köttbullar ! MUMS !


:)

Nu har jag varit och solat, somnade nästan, hahah. Sen har jag lagat middag till mej, flygande jacob blev det jag har även tittat på film, TWILIGHT, ÄLSKA !!!  Håller på att läsa sista boken och den är sååååååå bra. Jag kan verkligen leva mej in i böcker hahaha.
Ha en skön kväll alla !

<3

<3

t

17 oktober

Jag är sjukt dålig på att skriva här. Kom hem från vår underbara semester i onsdags, har varit fullt ös. Saknar det redan. Hem till verkligheten igen. Och jag och kyla är inget bra. Jag hatar kyla ! BRRRR!!
Jag ska iaf snart göra flygande jacob till mej, ska först köra och sola, försöka hålla kvar semesterkänslan.

puss på detta!

Turkiet

Varme, varme och sol. Kan det bli battre? hoppas ni alla har det bra hemma i kalla sverige ;)

Turkiet

Varme, varme och sol. Kan det bli battre? hoppas ni alla har det bra hemma i kalla sverige ;)

Turkiet

Varme, varme och sol. Kan det bli battre? hoppas ni alla har det bra hemma i kalla sverige ;)

4 oktober

BRRR ! så kallt det är :( hösten har kommit skit snabbt. I fredags permanentade Åsa mej :) Jag har inte vant mej riktigt än, känner mej lite som ett troll. Men det är väldigt lätt fixat :) Så gulligt av Åsa hon stannade över en fredag kväll bara för att fixa mitt hår.
Bild kommer sen när jag orkar.
Igår var jag egentligen ledig, men jag skulle fixa mina gesällmodeller så jag var på jobb ändå en sväng. Efter de åkte jag med mamma och amanda inom Karin, jag fick två jackor av henne, en vit och en svart SAMSÖE jackor var de.
På kvällen var det hokey-kväll hos Jeanette, god mat blev det.
Idag har jag varit jätte trött.

God Natt.

RSS 2.0