30 september

Imorgon är det oktober. BRRR!!
Om 1 vecka åker vi till Turkiet, ska bli sååå skönt. Har varit och vaccinerat lilla kisen idag, hon ska ju bo på katthotell. Hmm, jag är så dålig på att hinna med att skriva här, kommer inte ihåg vad som hänt. Åsa tonade håret på mej häromdagen, nu är jag ännu lite mörkare, riktigt djup och mustig brun. NICE!
Hoppas ni har en bra kväll, nu ska jag bädda ner mej i soffan med min Ben&Jerry glass och glo på Grey´s Anatomy, säsongspremiär ikväll !

puss

20 september

Så var det söndag igen. Jag har varit på välamotorstadium och kollat på Amandas cross avslutning. Igår jobbade jag sen hämtade mormor mej, och vi körde ut till väla och fikade och shoppade lite :) Fick en badrumsmatta av mormor, beige var den :)
På kvällen fixade jag med tvätten och sen somnade jag i soffan, hahha ovanligt. Nu funderar jag på om jag ska orka baka? Får se hur mycket ork jag har ;)

Ha en skön eftermiddag :)

puss


18 september

Idag är jag ledig ! WIIHO ! Sov riktigt länge, och gissa om det var skönt?
Igår kom mitt hjärta in och överrraskade mej, han hade köpt en present till mig för han tycker jag är så underbar, AWWE! Det var en klocka som var formad som ett hjärta, gullegull! Vi fikade på Wayens med hans föräldrar, sen tog vi bussen hem. Hyrde den nya Wallander och köpte med oss thai-mat och pizza hem till mina föräldrar, väldigt gott och väldigt mysigt. Vi körde hem så vi var hemma vid tolv, somnade på stört. Jag vaknade till imorse när älskling pussade mej, så jag gick upp och körde honom till bussen. Sen raka vägen hem igen och somna om.
Nu ska jag bege mej till mamma, vi ska åka och handla. Ikväll ska jag och mitt hjärta till dem och käka goood mat :)

<3

16 september

Jag är helt slut, orkar inte skriva. Hörs imorgon :)



<3<3v
<3



Igår var det 1år sedan vi blev tillsammans "på riktigt" ♥ I LOVE YOU BABE !

-

Jag kollade precis lite på kändisdjungeln, fy fan alltså !! Där var någon tävling där en kändis skulle äta olika grejor, vidriga saker vill jag lova, och hur kan man utsätta sig för något så vidrigt? ÖRK !! mår lite illa nu. örk örk örk örk !!

13 september

Nu sitter vi här, älskling och jag framför TVn och glor på HIF, jag är seg för jag är sjuk och älskling är lite seg från igår ;) Det var riktigt kul igår, många glada människor. Speciellt min Emma! Det är så roligt när vi träffas och vi är så knäppa ihop också. Emma hade en livad diskussion med en av Andrés kompis igår hahaha . Smörgåstårtan var väldigt god, vi har en stooooor bit kvar i kylen, ska ha med en bit till jobb imorgon och mamma och Amanda kommer en sväng nu, så dom får sig också en bit. Pappa ligger hemma med ryggskott, stackaren. Han skulle ju också varit här och sett fotbollen och käkat smörgåstårta.
Igår hade jag på mej tighta jeans från Gina med hål i och ett svart linne med volanger från Nelly, och massa armband bla. från Tomas Sabo.
Hoppas jag mår bättre imorgon för då ska jag på kurs på jobb, blir säkert super kul!

DU ÄR BÄST !


12 september

Mår riktigt kasst, var hos doktorn igår som konstaterade att jag hade en infektion. Jobbade idag, usch, helt slut i kroppen. Vi ska ju ha fest ikväll, gissa hur taggad jag är? typ NOLL. Men men är man sjuk så. Får bli en lugn kväll för min del. Blir ändå kul ! André har gjort smörgåstårta. MUMS !! Nu ska jag vila mej och sen göra mej vacker ;) (vackrare) haha.

puss !

9 september

Nu ska jag och min älskling bege oss, mysig dag ska vi ha iaf. En sväng på väla/IKEA och sen en runda till danmark. MYSMYSMYS !! Ha en bra dag allesammans, vi ska de iaf :)


8 september

Idag har jag jobbat, 9-18. Lunchade med bästaste Emma :) Hon hämtade mej och vi åkte till MAX på väla. Pratade om ALLT och det behöves. Jag är så glad att jag har dej !
På jobb var det lugnt idag, jag hade lite "datorkurs" med chefen, hahaha, hon är så rolig. Tycker om min chef.
Efter jobb åkte jag hem, mamma, pappa, amanda och mormor kom och käkade, älskling hade gjort fisksoppa och bakat bröd, så mega gott!! Jag, mamma och älskling var ute med dom fyrbenta på en tur. Imorgon ska Fidelie (katten) vaccineras. Både jag och babe är lediga.Tänkte eventuellt åka ut på IKEA en sväng om jag hinner och orkar, vill ha kuddar till sängen. Får se vad som händer. Ska vila upp mej lite också, känner mej inte helt hundra, men men. Nu ska jag fortsätta granska studentkorten ;) Som jag förövrigt fick idag, typ skit länge sen alla andra fick dem, så jag är lite efter ;) Åhh jag längtar tillbaka, det är lätt den bästa dagen i mitt liv, studenten !!! ÅHHH !!!! Blir glad i HELA kroppen när jag tänker på den dagen.
Hoppas ni alla har haft en bra dag :)

s:)<3s


-

ffff



Lite skillnad från 1 år sen ;)

6 september

Idag är det söndag. Jag är fortfaande sjuk, känns inge bra alls. Skulle behöva gå till doktorn. Hmm. Jag har iaf hjälpt André att städa, så gott jag kunde iaf. Jag blir ju yr och konstig av lilla minsta ansträngning.
Nu är han på jobb, vilket är tråkigt som alltid. Jag har bara legat på soffan och glott på TV, inte så mycket med man kan göra när man mår skit. gå bort gå bort gå bort jävla bacill !!!
Det är inte de minsta skoj att ligga hemma och känna sig ful och tråkig.
Nu ska jag återgå till TVn och vänta på att min babe ska komma hem och gosa med mej och få bort bacillen.


puss


5 september

Lite bättre är det idag, men inte helt bra. Dessutom börjar det bli väldigt tråkigt att bara ligga och vila. Jag är yr, har feber, ont i magen, huvudet värker och jag har ont när jag andas. Precis vad man vill ju. Jag var en liten runda hos mor och far idag, dom utfodrade mej. Korv och mos, vilket var himla gott! Nu är jag hemma igen, yr och jobbigt. Blir sängen för mej nu, hoppas verkligen jag vaknar imorgon och är super pigg och frisk !

Ha det så bra alla !

Puss

4 september

Jag orkar inte. Jag är sjuk. Vi hörs.

1 september

Vart tog denna sommaren vägen?!
Idag är vi (jag och älskling) lediga, och solen skiner. Vi ska in till stan och gå på parbehandling på NJUTA. mysmysmys !

puss

RSS 2.0