söndag

God Morgon ;D Så underbart väder! Det ska jag njuta av idag, jag måste också få iordning i rummet, men det tar jag ikväll när det blivit lite svalare :) Här är så himla mysigt nu, och vi såv väldigt gott i de nya sovrummet :) myspys. Idag jobbar älskling också sen är han ledig imorgon när jag jobbar, hur kul är det liksom? Nu ska jag sätta fart, hoppas ni alla får en lika mysig dag som jag ska ha !



lördag

Dålig på att uppdatera, har jobbat en massa och lite annat också :)

I torsdags var jag taxi åt Cleas och hans föräldrar :) körde dom till mölle, mötte upp älskling. Vi var där ett tag och hade det trevligt och mysigt. Var hemma ganska sent, bingen direkt.

Igår hade jag och Annika sjukt mycket att göra, riktigt skoj ! Tog bussen hem och mötte babe, vi bestämde oss för att köra och käka räkor i hamnen i mölle. Först åt vi lite tapaz sen gick vi till systrarna på piren och käkade super goda räkor och en massa olika såser, Så himla mysigt var det :)

Idag har jag också jobbat, haft mycket att göra. Är helt slut ! Efter jobb körde jag och hämtade Amanda, sen åkte vi hem till mormor. Där vi fick min favorit middag, köttbullar, sås och potatis. SMARRIGT! Finns inget godare. Sen kollade morfar oljan osv på min bil (A)
Vid fyra körde jag och Amanda hem, jag somnade i en solstol, haha skönt var det! Sen körde jag hemåt, Amanda följde med mej, vi körde och handlade. Massa smaskigt i kylen nu. Vi köpte vars ett par söta flip-flops :) Sen när vi kom hem till mej fick jag ett ryck, så hela kvällen har jag och min underbara lillasyster möblerat om på övervåningen. Så nu har vi sovrum där vi hade "gästrum" innan. Allt är inte färdigt än, men nästan. Som vi har kämpat! Får se vad min älskling tycker om det, ska överraska honom. Sis och jag tyckte att vi hade gjort oss välförtjänta av lite mat, så en kycklingrulle och en pizza fick det bli, jag har dock hela pizzan kvar o kylen för vi var inte så hungriga som vi trodde (A)
Sen kom mammsen och även hon tog ett handtag här, fixade o fönsterkarmarna och sånt mys, världens bästaste är min famlij !
Nu är jag helt slut efter veckan och dagens bravader, hoppas älskling kommer hem snart.
Imorgon ska jag äntligen få sova ut :D



bilder sen studenten :)

ss:)ss


kväll

Underbart väder och jag står inne hela dagarna :( Imorgon är det lön, jag har längtat ;) hahaha. Har inte hänt allt för mycket idag, lugnt på salongen, ingen vill ju sitta hos frissan när det är super varmt ute. Jag färgade Annikas (chefen) hår, sen fick ha gå halv sex ist för sex, så det var himla snällt :)
Jag har klippt min kära kusin ikväll, finfint blev det, modig var hon också som vågade klippa av så mycket ;) hihi.
Jag saknar min älskling super mycket, vi jobbar båda ganska mycket nu så vi hinner inte träffas så mycket, hmm.
Vi lär ju inte tröttna på varandra iaf. det är väldigt tråkigt och det tar en aning på krafterna. Men vi vänjer ju oss och lär oss hitta en balans i det. Jag älskar honom mest av allt iaf. ♥

onsdag

Jag är halv dö, helt ont i halsen :( Aja, fick iaf sovmorgon idag till 10. Jag hade riktigt mycket att göra igår, skönt. Sen var jag med mamma, amanda och mormor på väla, jag fick min försenade studentpresent, en berlock till mitt pandora armband, en studentmössa :)
Helst av allt vill jag bara gå och lägga mej och sova hela dagen, men icke, jobbet kallar ;)
Nu ska jag ställa mej i duschen och piggna till :)

Ha en bra dag alla !


måndag

Ny vecka, nya tag :) Jobbat 9-18, härligt. Var på banken och fixade min kod till mitt nya bank-kort. Jag tog bussen hem, körde ner till kajkanten och min älskling, satt där en stund och mös i solen :)

Nu har vi precis ätit det godaste jag ätit på väldigt länge, panerad kyckling filé med mozaerlla, körsbärstomater och lök. Till detta hade vi sötpotatis och sallad, JÄTTE GOTT !!

Jobb imorgon också ;D Jag och chefen hela veckan och nästa ;)



söndag

Så var helgen slut :( jobb imorgon, 9-18, dom kommande 2 veckorna blir det mycket jobb, 6 dagar denna veckan och 6dagar nästa. Men det är härligt att ha ett jobb!


FAN!!

<3

<3

lördag

Det blev en väldigt mysig midsommar i starby hos familjen Larsson :)
Dock är inte mitt lokalsinne alltför bra (A) hahaha, men jag hittade tillslut. Pappa hade glömt sina glojärn så jag och Amanda körde hem och hämtade dem, men han hade varit så smart att han lagt dem i sin bil och låst, så jag fick ta med extra linser ist. Så när jag och Amanda ska köra mot starby igen, vi kör på motorvägen, men fel motorväg, hahaha ist den rätta mot göteborg tog vi den mot stockholm :p så hade vi inte varit vakna hade vi kanske hamnat i stockholm ;) vi kom iaf rätt tillslut (A)
När vi var tillbaka åt vi en massa god midsommar mat, Uffe och Annika hade fixat jätte fint ute i ladan, så det var riktgt mysigt !
Efter maten blev det såklart jordgubbar och glass, vad annars? ;)
23 körde jag hem, babe och jag kom hem sammtidigt och gick och la oss med en film.

Idag ska jag inte göra allt för många knop, har bestämt mig för att ha en riktig slappedag, ska nog snart hoppa in i bilen och köra till citygross och handla lite onyttigheter ;D


fredag

Igår mötte älskling mig efter jobb, vi gick till amadeus och käkade, dom har ju världens godaste kebab och kebabtalrik där. Eva och Kent kom också, sen gick vi och fikade hos Ulla och Bosse. Halv 9 gick jag och babe till bion, vi såg baksmällan, hahahahha, har nog aldrig skrattat så mkt ! så himla bra var den :)
Halv 12 tog vi bussen hem, båda var jätte pigga så vi såg lite på en film och mös .

Älskling väskte mig halv 9 imorse, han hade gjort frulle, så gulligt. Jorggubbar och grädde :) lyx. Sen körde jag honom till bussen, för han måste ju jobba idag :( Jag ska med min familj till starby och fira midsommar i gummistlövlar :P hahaha.
Hoppas alla får en mysig midsommar trots regnet.


ILY ♥


Annsofie♥André

torsdag

Så nu ska jag snartbege mig till jobb. Pissigt väder! regnar och håller på. Imorgon är det midsommar och jag är ledig, lördag och söndag också, lyxigt ! Men såklart är älskling ledig idag och jobbar hela helgen.


onsdag

Nu har jag börjat jobba, började i måndags. Egentligen skulle det bli en mjukstart för mej, halvdagar, 14-18, men så ser det inte ut, jag har jobbat 9-18 igår och idag och i måndags 12-18, det är härligt ! Fast för tillfället känns det som jag bor på jobb, har inte kommit in i det riktigt än. Även fast jag haft praktik där i 3 år så känns det ändå inte likadant, nu jobbar jag ju liksom, och är inte elev ;) hahha

Åhh min student var helt underbar, måste säga det igen, skulle kunna göra om det hur många gånger som helst !!
Igår var Caroline och tog av sin hårförlängning på salongen, paff jag blev när hon stod där :) super kul att träffas, gör det allt för sällan tycker jag. Jag agerade även florist igår (A) hahaha gjorde buketter att ha ute i salongen, med röda rosor, blåklint, brudslöja och några andra stora vita blommor :) Det ända tråkiga med att jobba är att jag och André går om varandra, så vi lär ju inte tröttna på varandra iaf, hmm. I början på juli har jag några dagar ledigt och det ska babe också försöka fixa, då ska vi nog ta oss en liten tripp någonstans och bara ta hand om varandra <3
Du är hela min värld älskling, jag är så glad att vi träffats och att det är vi <3 i måndags hade vi 9 månader, känns som igår vi träffades i stan och bytte nummer, blir helt pirrig i kroppen när jag tänker på oss och alla fina underbara minnen vi redan har tillsammans.

Igår fyllde även min fantastiska mamma år <3 Jag och älskling körde dit när jag kom hem från jobb, jag hade fixat en necesär med lite grejor i till henne så jag hoppas hon blev glad för det, vi käkade taco. Jag var väldigt trött och inte allt för social. Grattis igen världens bästaste mamma !

Puss på er alla ♥


:)

Jag som skulle mysa hela dagen, så blev det inte. Jag började städa och när jag ska dammsuga så går dammsugaren såklart sönder, den har varit dålig länge så det var inte helt öväntat. Jag ringde mormor och frågade om hon ville hänga med och köpa en ny dammsugare :) Så jag körde och hämtade henne, sen bevag vi oss till väla, först Siba men där var inga fina, sen blev det elgiganten, där jag hittade en fin, röd, för jag är ju så ytlig så jag kollar så den är fin :P Sen var dessutom bra, hade super sugförmåga. Sen körde jag mormor hem, hon bjöd på fika. Sen fick jag middag hos mammsen och pappasen, korv och mos :) mums ! Körde även Amanda och handla, jag passade också på att handla, så nu har vi massa gott o kylen. Så nu har jag äntligen blivit klar med städningen, bara några maskiner tvätt kvar :) Känner mig väldigt duktig !
Nu ska jag äntligen lägga mej på soffan och njuta :)
Imorgon börjar jag jobba :D

Puss på detta !

Jag älskar dej André Fridh ♥

<3




<3

söndag

Åhh min student var helt amazing !!!! Går inte att beskriva, skulle kunna göra om det hur många gånger som helst !
TACK alla som kom och firade mej, och mest av alla mamma, pappa, Amanda och André som är BÄST !!!

Idag ska jag städa, handla, rensa min garderob, packa upp de sista presenterna och bara njuta för imorgon börjar jag jobba :D

Skriver mer sen och lägger in mina bilder :)


I LOVE YOU !!!!!

.......

BRING IT ON !!!!!!

Nu kör vi ;) äntligen !! Fast regnet bara öser ner, så det suger lite. Men för min och Lisettes del blir det ljusblå regn-ponchos ;) sexigt ! hahahaa


André ♥ Annsofie

:)

Fixat det sista idag :) Var på väla med sis och Lisette, shoppade lite (A)

Längtar tills imorgon jäääääättte mycket !! <3


HVFR3 SHALALALALA HVFR3 SHALALALALALA !!!!!

torsdag

IMORGON!!!!!

Igår blev det en heldag ;D Först var vi hos Anette, vår lärare. Jätte mysigt !! Och vi hade jätte roligt. Roligast var dock när halva klassen började snacka om sims och hur mycket vi gillar det ;) hahhaaha vilka gömda intressen vi har ;)
Sen skjutsade Jocke vår gamla mentor ner mej, Emma Dolk och Elina till knutan :) Där vi mest satt fram tills vi skulle med båten 5, på båten blev det också super !! HVFR3 schalalalalala!!! Ingen överröstade oss ;) hahahaha. Efter vi turat gick jag och Emma Dolk till amadeus, kebab såklart ;) Då kom också Lisette och Tess och mötte upp oss :D Efter en kebab som satt fin fint, gick vi till swea. Där var helt okej, fast mina fötter är döda idag, har två feta blåsor, buhuhuhu! Kvällen slutade med att min snälla far hämtade oss :)
Idag är jag helt död, ska hem och hjälpa mina föräldrar sen, får väl se om jag är till någon hjälp (A) hahaha.


puss på detta ! ♥

onsdag

Bara 2 dagar kvar !!!! ;o Och idag blir det ferre ! Ska först på grillfest hos vår lärare Anette, sen ska vi tura och sen efterfest på swea ;D Jag hittade precis en massa gammla kort på datorn, ÅHH blir ju helt gråtig ! För om 2 dagar är allt slut, då börjar verkligheten.... <3 puss

måndag

Jag har precis varit med älskling och käkat frukost :)mysigt ! Nu har han körlektion och är super duktig! Ikväll ska jag fika med Lisette :D och sen ska jag göra lite annat skoj. Nu tänkte jag städa undan lite här hemma innan babe kommer hem.

A♥



puss!

;)

Bilder från förra lördagen ;) HAHAHAHAHA!!!!


k

k


k

k


k

Laban



Mammas kanin som vi var och hämtade igår :)

söndag

Vart tar dagarna vägen? bara 5 dagar kvar ;S IHHHHH ;D
Idag har jag klippt som fasen, alla trillade in och ville bli klippta, men det är skoj ! Sen var jag och sis på väla en snabbis, hon beställde jogging-bralls med tryck på och jag köpte en blommig topp. Jag hade kunnat shoppa hur mycket som helst på Gina, så mycket jag ville ha ;o
Imorgon är det skoljoggen men jag tror jag skippar det, har lite andra saker att fixa :) Sen tisdag och onsdag blir det fest ;)


-

andré, du är de bästa någonsin !
Du är så mycket och så bäst.
Jag älskar dej ♥


-

Fick precis lite ångest :S för jag insåg precis att det är bara 6 dagar kvar, och visst jag ahr ju ränkat ner hela tiden men jag har inte insett förän nu att jag faktiskt tar studenten på fredag :S Sen börjar allvaret liksom, och på måndagen börjar jag jobba ;) skönt men ändå helt knasigt, ingen mer skola, vart tog alla dessa åren vägen? Jag började precis 7an och nu tar jag studenten!! SHIIIIT!!!!!

FÖR JAG SKA TA STUDENTEN, FÖR JAG SKA TA STUDENTEN FY FAN VAD JAG ÄR BRA !!!!!!!!!

lördag

Så var det kväll igen, jag gick upp tidigt imorse, skulle hämta Emma vid eriks-lund 9, sen körde vi vidare till örkelljunga och bruden vi skulle fixa :) Åhh så fin hon blev ! Jag gjorde håret och satte fast slöjan och Emma sminkade. Sen fixade jag även hennes syter i håret :) När vi fixat klart bjöd dom på lunch, pasta sallad. Sen orienterade vi oss hem ;D
Jag körde hem till mammsen och pappsen, mormor kom också en sväng, skoj. Sen körde vi till strövelstorp där Amanda hade teater där, vi åt korv och våfflor som var väldigt goda.
Nu har vi precis varit i billesholm och hämtat en belgiskjätte-kanin :) Han ska heta Laban och är svart med två vita prickar i pannan.
Nu blir det grillat med Jeanette, familjen och familjen Larsson, Alltid lika skoj !

Hoppas alla har en lika bra kväll som jag <3 Pusss

kusinvitamin <3


fredag

ALDRIG MER ELEV !!!  ;D Sista APU-dagen idag, WIIIIIHO !!!

Praktiken gick bra både idag och igår. Jag är helt slut idag, det är sån 7dagar innan studenten på SWEA, men jag orkar inte :S Jag är hos mammsen och pappsen, vi har käkat fondue, mummmmms !
Nu längtar jag hem till min goa säng. Imorgon ska jag vara i örkelljunga halv 10, jippy! not ! Jag vill sova.
Jag har inget mer att skriva ikväll heller, puss på detta ! 7dagar till STUDENTEN :D:D:D


:)

Så var det kväll igen, imorgon är det praktik, näst sista gången, SÅÅÅÅ SKÖNT ! Ikväll har jag slingat min älskling ljus ;) Snyggare kille är svårt att hitta ;) Tycker jag då alltså. Men jag stör mej på brudar som inte fattar när det inte är någon idé  att ragga för han är liksom upptagen. Det riktigt kryper i fingrarna och nästa gång jag ser henne kommer det bli svårt att inte säga ngt. Nog om sådana inteligensbefriade brudar!
Usch jag får lite ångest inför imorgon, lång dag och jag som inte har några krafter kvar liksom :S hur ska det gå?
Nu ska jag gå med min underbara upp och lägga oss och kika på en film, men jag lär inte kolla allt för länge innan mina ögon säger god natt ;)

Puss på detta !!

onsdag

Åhhh jag är sjukt trött ;S fattar inte varför. Tror det kan vara all stress inför studenten, bara 9 daga kvar nu ;o helt sinnessjukt !! Idag blev HvFr3utsedd till årets avgångsglass ;) ogött? hahahha. Efter skolan körde jag och Sandra till Lemé och handlade lite frisörgrejor :) ska dit en gång till nästa vecka :)
Nu ska jag vila mej en stund innan babe kommer hem , vi ska ev. en sväng till väla då :)
Jag har världens bästa mamma, pappa, syster, pojkvän och mormor!! ♥


Åhh jag älskar dej SÅÅÅÅ mycket, du är det bästa som finns ♥

:)

Skön kort dag :) Nu vet jag inte riktigt cad jag ska göra, hmm? Nellie blev jätte glad nu när jag kom hem. Lyx hade jag med, Sandra körde mej hem :)
Skriver sen när jag har kommit på vad jag ska ägna min dag åt :)

pusss♥


9 dagar kvar ;)


tisdag

God morgon ! Precis vaknat typ, halv seg ;/ börjar 10 och har en del att göra idag vilket känns väldigt blä! Förhoppningsvis slutar vi tidigt, då ska jag hem och lägga mej i solen och bara ta det lugnt.
Har inte så mycket mer att berätta.

Puss ♥

<3

<3




VÄRLDENS BÄSTA ♥♥♥

<3

<3




VÄRLDENS BÄSTA ♥♥♥

:)

:)

:)

:)

Underbart väder! Nu sitter jag på bussen, påväg hem :) ganska soft dag idag, men både jag och sandra var överens om att vi är himla stressade. Vet inte varför egentligen. När jag kommer hem ska jag sola och bara njuta! Det är jag värd. Hoppas detta vädret håller i sig! Puss <3

Måndag

Då var det måndag igen, näst sista måndagen innan studenten :) det känns helt overkligt att jag ska ta studenten! Nu är iaf jag påväg till skolan, hade hellre varit hemma och ute i solen, det är ju sjukt fint väder :) tjingeling :) <3

RSS 2.0